Hit na mrežama

BOLJA OD WHITNEY HOUSTON? Na pozornici rasturila singl pa se onesvijestila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Beverly Knight onesvijestila se tijekom izvođenja jako teške pjesme. Na humanitarnom koncertu pjevala je "I Will Always Love You" legendarne Whitney Houston

Društvene mreže imaju novi hit. Poznata britanska pjevačica, voditeljica i kazališna glumica Beverly Knight onesvijestila se tijekom izvođenja singla "I Will Always Love You" legendarne Whitney Houston.

Pogledaj i ovo Whitney Houston i Bobby Brown (Foto: Getty Images) Tragedija za tragedijom Još jedan težak udarac: Nakon tragične smrti Whitney Houston i njihove kćeri, ostao je i bez sina koji je imao samo 28 godina

Pjevačica je, uz niz drugih zvijezda, nastupila na humanitarnom koncertu "Children In Need Rocks For Terry" pred tisućama ljudi u Royal Albert Hallu. Talentiranoj Beverly pred publikom je pozlilo, a video je na društvenim mrežama postao pravi hit. Ne zato što se Beverly onesvijestila, već zato što je prije toga toliko dobro pjevala Whitney Houston da su je tviteraši ocijenili boljom pjevačicom.

Nakon što joj je pozlilo, priskočili su joj u pomoć, pozvali hitnu te se pokazalo da je kolabirala zbog niskog šećera u krvi. Nakon pola sata od incidenta oporavila se dovoljno da nastupi na pozornici s istom pjesmom. Poslušajte tu divotu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene