4. sezona

VIDEO Besramni, na rubu zakona i potpuno neodoljivi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hit serija Shameless koja se prikazuje i na Doma TV, priprema uzbudljivu i četvrtu sezonu! Pogledajte novi promo video!

Serija originalnog naziva 'Shameless' je adaptacija britanske verzije serije o obitelji Gallagher koja je živjela u Manchesteru. Američki Gallagherovi pak žive u Chicagu, a naslovnu ulogu oca alkoholičara preuzeo je glumac William H. Macy.

Pogledaj i ovo showbuzz Igre moći Zakulisni život elitne političke dinastije prikazan javnosti

>> Besramnici - Svjedočite lažnom sprovodu, lažiranju bolesti, nemoralnim ponudama

27-godišnja glumica Emmy Rossum koja je utjelovila lik Fione pokazala je svoju seksi stranu u novom promo videu popularne serije 'Besmarnici' koju možete pratiti i na programu Doma TV od prve sezone od ponedjeljka do četvrtka u 23:50h. Nosi i umjetnu tetovažu preko prsa, a izgleda kako će se obitelj Gallagher i dalje suočavati s teškom situacijom u novoj četvrtoj sezoni.

RADNJA:

Frank Gallagher (William H. Macy) je glava radničke obitelji, te otac šestero pametne, duhovite i samostalne djece kojima bi bez njega zapravo bilo bolje. Iz Frankove perspektive, na koju uvelike utječe i alkohol, briga o djeci je njemu samo smetnja u pohodima po barovima i pijankama diljem Chicaga. Frank stoga 'roditeljstvo' prepušta svojoj najstarijoj kćeri Fioni (Emmy Rossum) koja na sebe preuzima ulogu oba roditelja. Oni rade sve zajedno međusobno si pomažući kako bi preživjeli.

             >> GLEDAJTE I NA PLATFORMI OYO.HR <<

O GLAVNIM ULOGAMA:

Protagonist serije 'Besramnici' William H.Macy nominiran je za Oscara u filmu 'Fargo' te je dobitnik mnogobrojnih nagrada. William je rođen 1950. godine na Floridi, a u braku je s 'očajnom kućanicom', glumicom Felicity Huffman s kojom ima dvoje djece. U bogatom glumačkom opusu William može uvrstiti filmove poput 'Air Force Oon', 'Klijent', 'Fargo', 'Duhovi Mississippija', 'Kralj pornića', 'Psycho' i 'Sahara'. Glumio je u proslavljenim serijama 'Hitna služba' i 'Zakon i red'. Nominiran je za Emmy iste godine kao i njegova supruga. Felicity Hoffman bila je svojevremeno njegova studentica.

Emmy Rossum je uspješna mlada glumica rođena 1986. godine. Iza sebe već ima uloge u hit filmovima 'Dan poslije sutra', 'Posejdon', 'Fantom iz opere' i 'Mistična rijeka'. Nominirana je za Zlatni globus za ulogu u filmu 'Fantom u operi'. Emmy Rossum bila je kao djevojčica uspješna operna pjevačica koja je u dobi od sedam godina prošla audiciju za Metropolitan Operu. Nastupala je u dvadesetak opera na šest različitih jezika zajedno s najvećim legendama Placidom Domingom i Lucianom Pavarottijem. Napustila je operu kada je postala tinejdžerka pa je postala previsoka za dječje uloge.

NAGRADE:

Serija je 2012. godine osvojila nagradu 'Prism'. William H. Macy je 2011. godine bio nominiran za nagradu 'Critics Choice Television' u kategoriji najboljeg glumca u dramskoj seriji. Godinu kasnije, Emmy Rossum bila nominirana za najbolju glumicu u dramskoj seriji. Serija je dobila nominaciju na 23. Dodjeli GLAAD Media Awardsa.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene