Rasplesali slovensku publiku

Bešlić i Joksimović otkrili za koga su navijali na Svjetskom prvenstvu

Željko Joksimović i Halid Bešlić (Foto: Laško) Željko Joksimović i Halid Bešlić (Foto: Laško) Laško 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Željko Joksimović i Halid Bešlić (Foto: Laško) Željko Joksimović (Foto: Laško) Željko Joksimović i Halid Bešlić (Foto: Laško) +0 Željko Joksimović i Halid Bešlić (Foto: Laško) Galerija

Halid Bešlić i Željko Joksimović rasplesali su slovensku publiku prvog dana festivala ''Pivo in cvetje'' u Laškom. Osim što su se natjecali za titulu pobjednika ''Laško izazova'', zajedno s Nenom Belanom, dvojica izvođača otkrila su nam zašto nema pjesama o pivu te kako se slažu napitak od hmelja i nogomet.

 

Iako bez svojeg pojačanja Nene Belana, Halid Bešlić i Željko Joksimović uspjeli su zagrijati atmosferu u Laškom, koje ih je dočekalo s oduševljenjem. Dok se Neno kratko javio iz Londona, momci su priznali da bez njega nije isto.

"Žao nam je, baš nam je žao, nekako sam se navikao na njega. Ja nisam znao da neće biti tu, baš se izvukao", rekli su Željko Joksimović i Halid Bešlić.

Iza njih su godine iskustva sa slovenskom publikom, ali kao natjecatelji Laško izazova prvi put su dijelili pozornicu.

"Ja sam tu već 15-ak godina, Halid 30-ak. Ima nastupa tona, nema mjesta u Sloveniji gdje nisam nastupao u zadnjih 30 godina. Prvi put smo na festival 'Pivo in cvetje', no ne i posljednji. Ako se pivo dobro prodavalo, onda će nam produžiti ugovore, sad je Ronaldo prešao u Juventus, a mi naše boje nećemo zasad mijenjati. Sve ovisi ako nas se angažira, ako ne, mi odosmo dalje", rekli su Željko Joksimović i Halid Bešlić.

Kad smo se već dotaknuli nogometne tematike, a znamo da pivo i nogomet idu ruku pod ruku, momke smo morali upitati koliko prate prvenstvo i za koga navijaju.

"Ja nisam neki pretjerani pratitelj sportskih događaja, ali, naravno, Svjetsko prvenstvo se gleda. Meni je žao što, eto, mi smo se nadali kao Srbija da ćemo dobiti Brazil, ali to se nije dogodilo. Hrvatska je sasvim zasluženo u finalu i momci igraju fantastičan nogomet, bore se za svoju zemlju i to je za svaku vrstu poštovanja, čestitki i pohvala", rekao je Željko Joksimović.

Željko Joksimović i Halid Bešlić (Foto: Laško) Željko Joksimović i Halid Bešlić (Foto: Laško) Foto: Laško

Halid također navija za Hrvatsku. Navijali su vatreno obožavatelji i za njih. Tijekom trajanja Laško izazova brojili su se pljeskovi za trojicu regionalnih zvijezda, a ukupno je zapljeskalo više od 34 milijuna ljudi iz regije. Ipak, u finale su otišli Željko i Halid, da bi na kraju pobjeda otišla u ruke Željku.

Uz pjesmu i piće, veselilo se do dugo u noć, pogotovo nakon što je sretnom dobitniku iz publike dodijeljen hladnjak pun Laško piva.

Pogledaj i ovo Halid Bešlić "To je neka jaka energija, jaki spoj" "Malo je malo dana", do velikog Halidovog koncerta u Varaždinu, vraća se kralj sevdaha!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene