Slavni Bernie Ecclestone, koji godinama ljetuje u Trogiru, nije mogao privezati svoju jahtu na rivi u subotu navečer.


Cijeli Trogir bruji o nesvakidašnjem događaju. Slavni Bernie Ecclestone, koji godinama ljetuje u Trogiru, nije mogao privezati svoju jahtu na rivi u subotu navečer, pa je jahta morala pričekati u jednoj uvali.

Vezani članci Slika nije dostupna FOTO Jedan od krivaca za krizu maskiran prošetao Trogirom?! Slika nije dostupna Uklopili se u masu - Tko bi prepoznao slavno lice na Hvaru!

I dok neki govore kako je lučka uprava odbila primiti jahtu, oni to sve demantiraju i kažu - jahta se nije mogla privezati zbog gužve na vezu. Ipak, mjesto za jahtu pronađeno je tek jučer. Ecclestoneova jahta dugačka je 54 metra i vrijedi nekoliko desetaka milijuna dolara.

Bernie pred našim kamerama o Slavici i kupnji vile u Dubrovniku

'Najavili su se u subotu u osam sati navečer, a u to vrijeme luka je bila puna i nismo mogli ništa. Kada se brod veže u tranzitnoj luci ne možemo ga odvezati na silu', rekao je Ante Živković, lučki redar u Trogiru.

Neki Trogirani smatraju kako se takav propust nije trebao dogoditi: 'Te kombinacije, da netko dolazi, živi, stalni je gost i da se dogodi takav minus. Po meni bi to trebalo biti unaprijed riješeno', rekao je Zdravko, jedan od prodavača na tržnici.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook