Vlasnik Formule 1 Bernie Ecclestone (88) od 2012. godine u braku je s Fabianom Flosi. Njemu je to treći brak.

Galerija


88-godišnji milijarder uživa u braku s trećom suprugom.

Vezani članci Tamara Ecclestone (Foto: Instagram) Poznata nasljednica istrošila se za 88. rođendan muškarca kojem duguje lagodan život Slika nije dostupna POLICIJA UHITILA OTMIČARE Ecclestoneova punica na slobodi

Bernie Ecclestone, vlasnik Formule 1, nedavno je viđen u šopingu po londonskim ulicama, a društvo mu je radila 43-godišnja supruga Fabiana Flosi, s kojom se vjenčao u kolovozu 2012. godine.

Par je šopingirao u jednom dućanu s opremom za jogu, no ovaj put pažnju nije privlačila velika razlika u godinama između para, već njegova nemogućnost da otvori lijevo oko iz nepoznatih razloga.

Podsjetimo, vremešni Bernie četvrta je najbogatija osoba u Velikoj Britaniji, s bogatstvom koje se procjenjuje na 4,2 milijarde dolara, a prvi se put vjenčao davne 1952. godine s Ivy Bamford, s kojom je dobio kćer Deborah. Zanimljivo, nepoznata je godina kada se par razveo.

Bila je tu i 17-godišnja veza s Tuanom Tan, koja je završila 1984. godine kada je njegova druga supruga Slavica Radić prvi put zatrudnjela.

U 23 zajedničke godine par je dobio kćeri Petru i Tamaru, a krajem 2008. godine britanski The Sun otkrio je kako se atraktivna Riječanka iselila iz njihova doma te zatražila razvod. Iz braka je navodno izišla bogatija za jednu ili 1,5 milijardi dolara.

Fabiana Flosi postala mu je supruga 2012. godine, a riječ je o potpredsjednici marketinga za Grand Prix u Brazilu. Iako je nakon razvoda od Slavice izjavio kako se više ne planira ženiti, čini se kako je sve palo u vodu kada je upoznao Fabianu.

Par nema djece, no iako nitko nije previše vjerovao u opstanak tog braka, duo prkosi svim glasinama. 

Najbogatija Bosanka u Split stigla sa sinom i 16 godina mlađim dečkom, pa nitko nije znao koji je koji