Bernie Ecclestone (88) rijetko se pojavljuje u javnosti, a još rijeđe imamo privilegiju vidjeti njegovu, Fabianu Flosi (43).

Galerija


Šef Formule Jedan koji je 2011. na Forbesovoj ljestvici najbogatijih ljudi na svijetu zauzeo impresivno 4. mjesto, a čije se bogatstvo procjenjuje na 4,2 milijarde dolara, svoju je suprugu Fabianu Flosi upoznao 2009. godine, a do zbližavanja je došlo kada su išli na zajedničko putovanje u Tursku. 

Vezani članci Slika nije dostupna POLICIJA UHITILA OTMIČARE Ecclestoneova punica na slobodi Slika nije dostupna IZNENADILI SVE! Slavica i Bernie Ecclestone zajedno na ljetovanju

Tijekom istog ljeta posjetili su i Hrvatsku, koju Bernie Ecclestone dobro poznaje jer mu je bivša supruga, slavni model i manekenka Slavica Ecclestone, bila iz Rijeke te nikada nije prekinula doticaj s rodnom zemljom. 

Multimilijarderu je ovo treći brak, a iako je govorio kako se nakon razvoda sa Slavicom, s kojom ima i dvije kćeri, nikada više neće ženiti, posustao je i Fabiani stavio prsten na ruku u kolovozu 2012. 

Fabiana je prije upoznavanja s Bernijem radila kao direktorica marketinga, a mlađa je od svog supruga nevjerojatnih 45 godina.

Da su zaljubljeni kao i na početku svoje veze dokazuju i ekskluzivne fotografije na kojima se vidi kako im godine, ali i visina doista nisu važni. 

Mnogi zli jezici govorili su kako nihova ljubav neće izdržati test vremena, no čini se da su se prevarili. Supružnici se ne odvajaju jedno od drugoga.

Severina zabrinula fanove fotografijom iz bolničkog kreveta, saznali smo o čemu je riječ