Bernie Ecclestone reagirao je na uvrede koje su na njegov račun stigle od bivšeg supruga njegove kćeri Petre.

Galerija


Nedugo nakon što se James Stunt javno obrušio na roditelje bivše supruge Petre Ecclestone, o svemu se oglasio i njezin otac Bernie Ecclestone. Čelnik Formule 1 odgovorio je na uvrede koje su stigle na njegov račun i pošteno posramio Stunta koji ga je nazvao "patuljkom bez empatije".

Vezani članci Petra Ecclestone Odmor na luksuznoj jahti: Bogate nasljednice stigle u Dubrovnik dok njihov otac čeka dijete u 90. godini Petra Ecclestone (Foto: Profimedia) Novi problematični dečko: Petra Ecclestone zaljubila se u električara Sama

"Očito je da sam prilično niži od prosječne osobe odrasle dobi i sasvim je u redu ako me dotični isključivo zbog toga etiketirao kao patuljka... Što se mojih centimetara tiče, tu ne mogu napraviti apsolutno ništa, a sigurno ni ne namjeravam narasti samo kako bih njemu udovoljio... Iskreno, žao mi je tog čovjeka", kazao je Ecclestone, koji ne krije zadovoljstvo što se njegova kći razvela od kontroverznog poduzetnika. Za njihov bračni krah Ecclestone krivi Stuntovu ovisnost o drogi.

"James je bio izuzetno dobar i pristojan mladić kad sam ga tek upoznao, ali nakon vjenčanja s mojom Petrom sve je krenulo po zlu... Počeo se drogirati i potpuno se promijenio, nažalost, nagore. Svejedno se nadam kako danas ipak može biti uzor mladima, upozoriti ih na sve štetne posljedice ovisnosti, što on zna iz vlastita iskustva", zaključio je Ecclestone. Osim Bernieja, uvrede su stigle i na račun njegove bivše supruge Slavice Ecclestone koju je Stunt nazvao "Lady Macbeth". Slavica zasad nije reagirala na njegove javne ispade.