Skladan par

MINISTRICA BERNARDICA JURETIĆ udala se za dugogodišnjeg partnera?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ministrica Bernardica Juretić navodno se udala za dugogodišnjeg partnera Vladu Rožmana.

Ministrica socijalne politike i mladih,Bernardica Juretić, udala se za svog dugogodišnjeg partnera, zagrebačkog poduzetnika Vladu Rožmana, piše Jutarnji list. Ministrica Juretić informacije o vjenčanju nije htjela potvrditi niti demantirati, ali je zahvalila na čestitkama.

Kada smo je kontaktirali, ministrica nam je kratko odgovorila: 'Nemojte se ljutiti, ali ne komentiram privatni život - ni svoj, ni tuđi'. Ostala je dosljedna tako svojim prijašnjim stavovima kada su u pitanju mediji i njezin privatni život.

Jutarnji navodi i kako je svadba održana u jednom zagrebačkom hotelu, a na njoj su bili samo obitelj i bliski prijatelji para.

Ministrica Juretić oduvijek je svoj privatni život čuvala od očiju javnosti, a poznato je tek toliko da je, nakon što se razredila, bila u jednoj kratkoj vezi, koja je završila.

Bernardica Juretić inače je, po zanimanju, magistrica psihologije. Nakon završene srednje škole, završila je studij psihologije, a potom i magistririla na temi 'Oboljeli od AIDS-a s psihološkog gledišta'. Život je posvetila humanitarnom radu, pa je tako prva u Hrvatskoj otvorila terapijsku zajednicu - komunu, gdje je pomagala ovisnicima o drogi. Zbog svoje karizme, dobila je medijsku pažnju, a iako je u međuvremenu napustila redovničku službu, ne smeta joj što je ljudi i danas zovu 'sestrom Bernardicom'.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene