Benjamin Bratt otkrio je da je njegovoj supruzi Talisi Soto bio dijagnosticiran rak dojke, no njezino je zdravlje sada stabilno.

Galerija Benjamin Bratt i Talisa Soto - 4 Benjamin Bratt i Talisa Soto - 5 Benjamin Bratt i Talisa Soto - 4 +7 Benjamin Bratt i Talisa Soto - 3

Holivudski glumac Benjamin Bratt ovih dana promovira svoju novu miniseriju "DMZ", u kojoj glumi s Rosario Dawson, no dotaknuo se i tužne priče o kojoj se dosad nije puno oglašavao.

58-godišnji Benjamin ispričao je kako je njegovoj supruzi i bivšoj manekenki Talisi Soto dijagnosticiran rak dojke neposredno nakon što je proglašena pandemija koronavirusa te je objasnio zašto su ipak odlučili o tome javno progovoriti.

"To je nešto što bih obično držao podalje, ali nakon pandemije, samopregleda i mamografije Talis je saznala da ima rak dojke. Zato smo se odlučili zalagati za žene i brigu o njihovu zdravlju. Potaknuti ih ne samo na zdravu prehranu već i na odlaske k liječnicima na redovite preglede", izjavio je i dodao da se 54-godišnja Talis trenutačno osjeća odlično iako je imala neke nuspojave nakon tretmana liječenja.

"Lijek joj je malo poremetio sustav hormona, ali dobra vijest je da je u ovom trenutku otkriveno da se rak povukao. Ali smo na oprezu da se ne vrati", rekao je Benjamin.

Suprugina dijagnoza i naknadni tretmani zapravo su i njega samog potaknuli da više prati vlastito zdravlje i dobrobit.

"Odmah sam krenuo na kolonoskopiju, koju sam odgađao previše godina. Dakle, o tome treba razmisliti", zaključio je.

Benjamin i Talisa ponosni su roditelji 19-godišnje kćeri Sophie i 16-godišnjeg sina Matea, a 13. travnja će proslaviti 20. godišnjicu braka.

"Moju suprugu Talisu vrlo je lako voljeti. Prije svega, lijepa je kao da je s drugog planeta. Nevjerojatna je žena, doista, lijepa je iznutra kao i izvana", priznao je romantični Benjanin.

Benjamin je vrhunac slave doživio tijekom 90-ih i 2000-ih, a najzapaženije uloge odigrao je u filmovima "Cura na zadatku", "Okovani čašću", "Žena mačka", "Demolition Man", "Clear and Present Danger" i "The River Wild".

Violeta iz Boljeg života riješila se prepoznatljivih lokni i iznenadila novim imidžem, ovo je stvarno velika promjena! Lidija Vukićević - 3 Lidija Vukićević - 2 Lidija Vukićević - 4 +26 Lidija Vukićević - 2

Kći našeg bivšeg premijera upoznali smo kao tinejdžericu, a sada je seksi izdanjem svima dala do znanja da je odrasla! Ella Orešković - 2 Ella Orešković - 6 Ella Orešković - 1 +26 Ella Orešković - 3

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju