Prepoznajete li ga?

Drastična transformacija za kontroverznu ulogu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznati britanski glumac je kako kažu britanski mediji, utjelovio ulogu života – ali tko bi i prepoznao Benedicta Cumberbatcha?

36-godišnji Benedict, koji je poznat po ulozi Sherlocka Holmesa u istoimenoj hit seriji, utjelovio je ulogu kontroverznog Juliana Assangea.

Pogledaj i ovo Salma Hayek i Francois-Hanri Pinault (Foto: Getty Images) Popularan datum Vjenčani na Valentinovo! Ovi slavni parovi imaju razlog više za proslavu Dana zaljubljenih

U filmu 'The Fifth Estate', Benedict je uistinu promijenio svoj izgled u potpunosti, kako bi što više sličio australskom novinaru i aktivistu: tamna kosa je obojana u sivu, kao i obrve koji su u potpunosti izbjeljene. I usitinu, Benedict je slika i prilika Assangea, zar ne?

>> Assange: Mračne sile su se nadvile nad internetom

'The Fifth Estate' je priča o osnivaču WikiLeaksa, Julianu Assangeu te između ostalog, prikazuje trenutke kada se on pripremao 'pustiti' povjerljive informacije o američkim vojnim operacijama u Afganistanu i Iraku.

Zanimljivo je kako je Assange osobno zamolio Cumberbatcha da ne utjelovi ulogu, ali glumac je prihvatio. U prijašnjim intervjuima je rekao kako podržava Assangeov rad s WikiLeaksom.

>> Šokantna transformacija: Postao sama kost i koža!

'Assangeu se nimalo nije svidjela ideja o filmu i zamolio me da ga ne snimam. Bez obzira što prikažete, učinio nam je svima ogromnu uslugu, probudio nas je iz zombijskog stanja uma i onako kako smo prije percipirali vijesti', rekao je Benedict.

Uz Benedicta u filmu glume Laura Linney, Anthony Mackie i David Thewlis.

Podsjetimo, Assange boravi u ambasadi Ekvadora u Londonu. Tako se skriva od lipnja ove godine jer ne želi da ga izruče Sjedinjenim Američkim Državama gdje bi ga mogli smaknuti zbog špijunaže

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene