Stariji je 31 godinu!

U njihov brak svi su sumnjali, a njoj nije smetalo ni ono što mnoge žene svojem muškarcu nikako ne bi mogle oprostiti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ben Kingsley i Daniela Lavender izmjenjivali su nježnosti na crvenom tepihu jednog humanitarnog događanja u Londonu, gdje su spremno pozirali okupljenim fotografima.

Britanski glumac Sir Ben Kingsley i njegova supruga Daniela Lavender bili su jedne od glavnih zvijezda jednog humanitarnog događanja u Londonu, na kojem su se zajedno pojavili i plijenili pozornost.

Pogledaj i ovo showbuzz Iron Man dolazi Novi nastavak filmskog spektakla: Pogledajte što vas čeka!

77-godišnji Ben i 46-godišnja Daniela pred fotografima su pozirali dobro raspoloženi i izmjenjivali nježne poljupce, a lijepa Brazilka dodatno je privlačila poglede svojom vitkom linijom i mladolikim izgledom.

Supružnici su se upoznali u Hollywoodu, a vjenčali su se 2007. godine na seoskom imanju u Oxfordshireu. Mnogi su sumnjali da će njihov brak potrajati jer Ben nakon vjenčanja nije čak imao vremena ni za medeni mjesec zbog prenatrpanog poslovnog rasporeda i snimanja, a njoj to nimalo nije smetalo.

Međutim, sve je neprestano uvjeravao kako su on i Daniela presretni, u javnosti joj je stalno tepao i dizao je u nebesa, a pokazalo se da su svi oni koji su bili sumnjičavi itekako bili u krivu.

"Daniela je poput drevne mitološke princeze i ima veliko dostojanstvo", izjavio je jednom prilikom.

Prije Daniele, Ben je bio već tri puta u braku i otac je četvero djece. Sina Thomasa i kćer Jasmin dijeli s prvom suprugom Angelom Morant, a sinove Edmunda i Ferdinanda s Alison Sutcliffe, od koje se razveo 1992. godine. Nakon toga vjenčao se s Alexandrom Christman, ali ubrzo je požalio zbog toga, nakon što su na internetu osvanule njezine fotografije na kojima se ljubi s drugim muškarcem.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Geena Davis (Foto: AFP) Geena Davis (Foto: Profimedia) Geena Davis (Foto: AFP) Geena Davis (Foto: AFP) +1 Geena Davis (Foto: AFP) Nekad i sad Procurile nove fotografije nekadašnje seks-bombe, ljepoticu i zvijezdu legendarnog filma teško je prepoznati na prvu!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) +0 Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Celebrity Rugali su joj se zbog braka s 10 godina mlađim frajerom, a sad je čudnim potezom potaknula šuškanja o nevoljama u raju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene