Ben Affleck godinama se bori s ovisnošću o alkoholu i kockanju, no čini se da postoji nada koliko štete radi sam sebi.

Galerija


Američki glumac Ben Affleck proteklog je tjedna završio po treći put na rehabilitaciji i odvikavanju od alkohola na koje ga je odvela bivša supruga Jennifer Garner.

Vezani članci Ana de Armas Grudi joj umalo ispale dok se šetala u kratkom kompletiću ispod kojeg je imala tijesni badić Ben Affleck (Foto: Profimedia) Nakon divljeg tjedna s mladom manekenkom holivudskog glumca bivša supruga odvela u kliniku za odvikavanje

Jennifer se pobrinula da Ben hitno dobije potrebnu pomoć, a pojavila se informacija kako joj je 46-godišnji glumac rekao da želi postati bolja osoba i za dobrobit njihove djece.

Ben Affleck (Foto: Profimedia)
Ben Affleck (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

"Ben želi biti bolja osoba za svoju obitelj. Prošle godine Jen je odredila određena pravila koja ga u tome potiču. Ona je njegov anđeo čuvar. Ona mu jedina može pomoći", izjavio je izvor blizak bivšim supružnicima za Daily Mirror.

Glumac koji je posljednji utjelovio filmsku ulogu Batmana, proteklog je tjedna prekinuo vezu s producenticom Lindsay Shookus koja je trajala više od godinu dana. Razlog prekida bila je upravo njegova ovisnost o alkoholu.

Nakon prekida s Lindsay, Ben je osim u alkoholu, kratkotrajnu utjehu potražio u Playboyevu modelu Shauni Sexton, nakon čega je uslijedilo odvikavanje od poroka.

Nadamo se uspješno i posljednje.