Teški dani za glumca

Nakon što je smješten u kliniku za odvikavanje od alkohola Ben Affleck priznao: "Želim biti bolji čovjek"

Ben Affleck (Foto: Profimedia) Ben Affleck (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck (Foto: Profimedia) Ben Affleck (Foto: Profimedia) Ben Affleck (Foto: Profimedia) Ben Affleck (Foto: Profimedia) Ben Affleck Jennifer Garner (Foto: Getty) Ben Affleck Lindsay Shookus (Foto: Profimedia) +0 Ben Affleck (Foto: Profimedia) Galerija

Ben Affleck godinama se bori s ovisnošću o alkoholu i kockanju, no čini se da postoji nada koliko štete radi sam sebi.

Američki glumac Ben Affleck proteklog je tjedna završio po treći put na rehabilitaciji i odvikavanju od alkohola na koje ga je odvela bivša supruga Jennifer Garner.

Pogledaj i ovo Kuća Kate Hudson - 1 Čiji je ljepši? Pogledajte kako su svjetski slavne face ukrasile svoje luksuzne domove za Božić, neki su podigli letvicu za nivo više!

Jennifer se pobrinula da Ben hitno dobije potrebnu pomoć, a pojavila se informacija kako joj je 46-godišnji glumac rekao da želi postati bolja osoba i za dobrobit njihove djece.

Ben Affleck (Foto: Profimedia) Ben Affleck (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

"Ben želi biti bolja osoba za svoju obitelj. Prošle godine Jen je odredila određena pravila koja ga u tome potiču. Ona je njegov anđeo čuvar. Ona mu jedina može pomoći", izjavio je izvor blizak bivšim supružnicima za Daily Mirror.

Glumac koji je posljednji utjelovio filmsku ulogu Batmana, proteklog je tjedna prekinuo vezu s producenticom Lindsay Shookus koja je trajala više od godinu dana. Razlog prekida bila je upravo njegova ovisnost o alkoholu.

Nakon prekida s Lindsay, Ben je osim u alkoholu, kratkotrajnu utjehu potražio u Playboyevu modelu Shauni Sexton, nakon čega je uslijedilo odvikavanje od poroka.

Nadamo se uspješno i posljednje. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene