Riješio se poroka?

Više nema prepreka: Nekad je varao suprugu s ovom ženom, a danas s njom useljava u zajednički dom

Ben Affleck Lindsay Shookus (Foto: Profimedia) Ben Affleck Lindsay Shookus (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck Lindsay Shookus (Foto: Profimedia) Ben Affleck Lindsay Shookus (Foto: Profimedia) Ben Affleck Lindsay Shookus (Foto: Profimedia) Ben Affleck Jennifer Garner (Foto: Getty) Ben Affleck Jennifer Garner (Foto: Getty) +0 Jennifer Garner (Foto: Getty Images) Galerija

Čini se kako je holivudski glumac Ben Affleck spreman za drugi brak.

Čini se kako je holivudski glumac spreman za drugi brak.

Pogledaj i ovo Ben Affleck i Jennifer Lopez Imali su lijepi povod Pogledajte fotografije Bena Afflecka u izlasku sa sadašnjom i bivšom suprugom, izrazi njihovih lica sve govore!

Radi se o glumcu Benu Afflecku koji se još 2016. godine razveo od supruge Jennifer Garner i to nekoliko dana nakon proslave 10. godišnjice braka. Navodno Jennifer, s kojom glumac ima troje djece, nije imala više razumijevanja za njegove avanture, ali i ovisnost o alkoholu i kocki.

Ben Affleck Jennifer Garner (Foto: Getty) Ben Affleck Jennifer Garner (Foto: Getty) Foto: Getty

Nakon što ga je ostavila, glumac se prijavio na odvikavanje, no nitko ne može sa sigurnošću tvrditi kako se riješio svih poroka. Međutim, čini se kako je našao nekoga tko zna kako s njim, a radi se o plavokosoj Lindsay Shookus, producentici showa "Saturday Night Live" s kojom je započeo vezu 2017. godine.

Zapravo, šuška se kako mu je Lindsay godinama bila ljubavnica, a nakon što je razvod s Jennifer okončan, više ništa nije stajalo na putu njihovoj sreći. 

Ben Affleck Lindsay Shookus (Foto: Profimedia) Ben Affleck Lindsay Shookus (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

"Njih dvoje započeli su vezu prije tri godine i to nije bilo samo površno viđanje, već prava ljubavna veza. Spavali su skupa, slali si romantične poruke i viđali se gotovo svakodnevno", otkrio je za The Daily Mail izvor blizak glumcu još prošle godine.

A da Lindsay definitivno nije bila samo avantura, dokazuje činjenica kako su se golupčići sada odlučili za novi korak u vezi, a to je useljenje.

Ben Affleck Lindsay Shookus (Foto: Profimedia) Ben Affleck Lindsay Shookus (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

38-godišnja Lindsay prije Bena bila je u braku s televizijskim producentom Kevinom Millerom s kojim je bila od 2002. godine. No par se razveo 2014. godine, svega godinu dana nakon što je na svijet došla njihova kćer Madeline.

Jennifer i Ben ostali su u vrlo bliskim odnosima zbog djece koju Lindsay navodno još ipak nije upoznala. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene