Nije mu lako

Ben pronašao je novo rame za plakanje - bivša kao terapija

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako se pisalo da je Ben Affleck zaljubljen i dalje u pjevačicu Jennifer Lopez te da je ona jedan od razloga razvoda to ipak nije točno.

Ben Affleck i Jennifer Garner šokirali su javnost svojom objavom o razvodu nakon 10 godina braka. Razlozi su bili razni, od Benove ljubavi prema kocki i alkoholu, do druge žene, neki su čak tvrdili kako je J.Lo bila kriva za raspad braka iako ona s time nije imala baš ništa.

Pogledaj i ovo Ben Affleck i Jennifer Lopez Imali su lijepi povod Pogledajte fotografije Bena Afflecka u izlasku sa sadašnjom i bivšom suprugom, izrazi njihovih lica sve govore!

Ben i Jennifer pokušali su spasiti brak, odlazili su i na terapije pune dvije godine, ali ništa im nije pomoglo. Ipak, ostali su u korektnim odnosima prvenstveno zbog djece. Čak su i ljetne praznike proveli zajedno i još uvijek žive pod istim krovom.

Pravi razlog razvoda: Ben ljubi zgodnu Australku?

Benu je, čini se, razvod uistino teško pao pa je brže bolje potražio utjehu u Margot Robbie, ali čini se kako ga ni ona nije uspjela utješiti, pa je pomoć potražio kod još jedne bivše djevojke koja je i sama iskusila sve muke razvoda, tako da mu iz prve ruke može dati dobre savjete.

Ben i Gwyneth Paltrow bili su u vezi od 1997. do 2000. Sada ih je nevolja ponovno zbližila. Možda Benu ovog puta Paltrow terapija ipak pomogne.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene