Ben Affleck je prilikom odlaska po svog sina Samuela na trening plivanja pokazao da se odlučio riješiti brade.

Galerija


Ben Affleck se odlučio na promjenu svog dosadašnjeg imidža ili svoj drukčiji izgled može zahvaliti nekom od novih projekata. 

Vezani članci Ana de Armas Poslije prekida sa 16 godina starijim glumcem koji još tuguje za njom, odlučila se na promjenu imidža Ben Affleck Zabrinjavao je godinama ovisnošću zbog koje mu se raspao brak, a sad tvrdi da mu je to pomoglo u životu

48-godišnji glumac je viđen u Los Angelesu kako dolazi po svog sina Samuela (9) koji je bio na treningu plivanja. Ben je izašao iz automobila pričajući na mobitel i nakratko prekinuo poziv dok se pozdravljao s djetetom. No onda ga je nastavio dok je vodio sina do auta. 

Affleck je izgledao neprepoznatljivo bez brade na svom licu kada je skinuo zaštitnu masku. Bio je obučen u crnu, ležernu odjevnu kombinaciju, a isticala se majica sa znakom superjunaka Flasha. Zanimljivo je da bi Ben trebao glumiti u remakeu filma "The Flash" čiji se dolazak u kina očekuje krajem 2022. trebao glumiti, kako pišu strani mediji. 

U njemu će se pojaviti u ulozi Batmana po kojoj je od ranije poznat. Više fotografija glumca pogledajte ovdje. 

Inače, Affleck je krajem prošle godine prekinuo vezu sa 16 godina mlađom kolegicom Anom de Armas od koje se rijetko odvajao i izgledali su jako zaljubljeno pri svakom izlasku u javnost. Kako su pisali strani mediji, ona je ostavila Bena kojeg je to poprilično pogodilo što se vidjelo po njegovom izgledu. 

Poslije prekida sa 16 godina starijim glumcem koji još tuguje za njom, odlučila se na promjenu imidža

Ana je također nedavno promijenila imidž koji je pokazala na Instagramu. Skratila je svoju dugu, smeđu kosu u popularnu bob frizuru sa šiškama.

De Armas je možda učinila ovu transformaciju zbog uloge u špijunskom filmu "The Gray Man" za koji trenutno vježba scene sa pištoljem što je otkrila u videu na svom Instagramu. Film se temelji na prvoj knjizi iz serijala Marka Greaneyja, a ima mušku postavu u kojoj će žene diljem svijeta uživati.

Naime, u špijunskom trileru glume Ryan Gosling, zvijezda serije "Bridgerton" Regé-Jean Page i Chris Evans. Ana tumači glavnu žensku ulogu, no kako u knjizi nema važnih ženskih likova ne zna se o kome je riječ.

Nakon šala na račun imena njenog sina Maja Šuput objasnila što znači: "Ono što je svima promaknulo.."

Kristina Mandarina podijelila ne baš tako lijepe posljedice jedne od operacija kojima je izmijenila svoj izgled