Ben Affleck pokazao je tetovažu feniksa preko cijelih leđa.

Galerija


Holivudski glumac Ben Affleck šokirao je obožavatelje iskrenim priznanjem kako je tetovaža koju mu prekriva cijela leđa prava, iako je isprva tvrdio suprotno.

Vezani članci Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Instagram) Domaći par pokazao isklesana tijela tijekom zajedničkog treninga, pažnju ukrala njezina velika tetovaža Halle Berry (Foto: Profimedia) Halle Berry uhvaćena u laži: Otkrila istinu o gigantskoj tetovaži kojom je ukrasila cijela leđa!

U televizijskom showu Ellen DeGeneres stao je sam u vlastitu obranu i pokušao opravdati potez koji je sve iznenadio. Naime, 46-godišnji Ben je prije nekoliko tjedana pokazao tetoviranog feniksa, što je izazvalo ogroman interes njegovih obožavatelja, ali i neodobravanje.

"Predstavlja mi nešto vrlo važno. Puno mi znači i sviđa mi se. Neću to tajiti. Volim svoju tetovažu i zadovoljan sam njome", izjavio je Ben.

Zanimljivo je da je tetovaža uočena na glumcu još 2015. godine, no u to je vrijeme inzistirao na tvrdnji kako nije prava nego lažna i da je nastala za potrebe snimanja filma. U centru pažnje ponovno se našla ovog mjeseca kada se Ben skinuo na jednoj plaži.

Očito da će se obožavatelji morati priviknuti na novi ukras svog omiljenog glumca.

Potpuno shrvan: Preminula sestra poznatog pjevača, imala je samo 18 godina