Neće joj biti svejedno

OSVETA bivšeg muža - otkriti će sočne detalje iz braka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nedavno je lijepa glumica Jennifer Garner nakon duge šutnje, otvoreno progovorila o braku s bivšim suprugom. Njemu se to nije svidjelo.

Nedavno je lijepa glumica Jennifer Garner napokon progovorila o svom braku sa slavnim glumcem Benom Affleckom. Iako je u intervjuu o njemu pričala isključivo u pozitivnom smislu, čak je izjavila kako je on ljubav njezinog života, i kako bi se ponovno udala za njega, Ben smatra da je otkrila previše detalja iz njihovog braka i sada joj sprema osvetu.

Pogledaj i ovo Kuća Kate Hudson - 1 Čiji je ljepši? Pogledajte kako su svjetski slavne face ukrasile svoje luksuzne domove za Božić, neki su podigli letvicu za nivo više!

Ben je znao kako će Jennifer dati neke izjave,ali nije znao koliko će one biti detaljne. Oni koji su upoznati s njihovom situacijom, znali su kako će Jennifer napokon progovoriti o svom bivšem braku jer će to biti odlična prilika za promociju novog filma 'Miracles from heaven'. Čini se ako je Benu najviše zasmetao dio u kojem je Jeniffer rekla kako je njegova afera sa dadiljom bila loša procjena.

Iako službeno još nisu razvedeni, postupak i dalje traje, ali je prilično kompliciran. Problem su financije jer Ben i Jennifer nisu potpisali predbračni ugovor.

Bilo bi lijepo od Bena da se ponese kao gospodin i njihovu privatnost zadrži za sebe. Na kraju krajeva, ona nije rekla baš ništa ružno.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene