Baš pati...

Zbog mlađahne ljepotice odlučio se na drastičnu promjenu, a dio javnosti zabrinula je njegova potpuno drugačija pojava

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ben Affleck se teško nosi s prekidom s glumicom Anom de Armas s kojom ga je spojio erotski triler "Deep Water".

Glumac Ben Affleck (48) pati nakon prekida sa 16 godina mlađom kolegicom Anom de Armas i često je viđen kako se vraća kući s vrećicama punih brze hrane. 

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 1 Koštala je 70 milijuna dolara! J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

Dio javnosti smatra da je bolje da se oskarovac tješi jedenjem nego alkoholom o kojem je bio ovisan i prošao nekoliko odvikavanja. Izvor blizak Benu je rekao da ga je raskid s Anom toliko pogodio da želi u doglednoj budućnosti biti sam i prekrižio je nježniji spol.

"Shvaća da mu je bolje da neko vrijeme bude sam. Ako se ne dogodi neko čudo i Ana se ne vrati tražeći ga drugu priliku. Planira sebe i svoju djecu staviti u prvi plan radije nego da započinje nove ljubavne veze. Njegovi prijatelji se šale da se zavjetovao na celibat. Ostaje vidjeti hoće li stvarno ostati dugo sam", ispričao je izvor za Mirror. 

Prijatelji su Benu i savjetovali da radi na sebi i prestane ulaziti u intenzivne veze koje propadnu čim završi "razdoblje medenog mjeseca". Affleck i de Armas su posljednji put u javnosti viđeni skupa 28. studenog prošle godine, a strani mediji pišu da će biti neugodno kada će morati promovirati u kolovozu erotski triler "Deep Water" koji ih je i spojio. Naime, u njemu tumače par i zaljubili su se na snimanju i u pauzama kada su zajedno pili kavu.  

Inače, posljednja Benova objava u ponedjeljak na Instagramu je malo zabrinula javnost. Pozirao je s Mattom Damonom u dobrotvorne svrhe i neki njegovi pratitelji su primijetili da je smršavio unatoč tome što ga gledamo kako stalno nosi neku hranu u svoj dom.

"Je li Ben dobro? Izgleda mi malo mršavo", "Gdje su mu nestali obrazi?", "Uopće ne izgleda zdravo ovdje", "Bene, zašto si tako mršav", komentirali su.

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene