Ben Affleck se teško nosi s prekidom s glumicom Anom de Armas s kojom ga je spojio erotski triler "Deep Water".

Galerija


Glumac Ben Affleck (48) pati nakon prekida sa 16 godina mlađom kolegicom Anom de Armas i često je viđen kako se vraća kući s vrećicama punih brze hrane. 

Vezani članci Ana de Armas, Ben Affleck Šokirali sve: Mjesecima pune medije poljupcima i tek su počeli živjeti zajedno, ali ljubav slavnog para nije uspjela Ben Affleck i Ana de Armas Mjesecima se rado ljubakaju u javnosti, a posljednjim potezom dokazali su da im je sve bolje i bolje

Dio javnosti smatra da je bolje da se oskarovac tješi jedenjem nego alkoholom o kojem je bio ovisan i prošao nekoliko odvikavanja. Izvor blizak Benu je rekao da ga je raskid s Anom toliko pogodio da želi u doglednoj budućnosti biti sam i prekrižio je nježniji spol.

"Shvaća da mu je bolje da neko vrijeme bude sam. Ako se ne dogodi neko čudo i Ana se ne vrati tražeći ga drugu priliku. Planira sebe i svoju djecu staviti u prvi plan radije nego da započinje nove ljubavne veze. Njegovi prijatelji se šale da se zavjetovao na celibat. Ostaje vidjeti hoće li stvarno ostati dugo sam", ispričao je izvor za Mirror. 

Prijatelji su Benu i savjetovali da radi na sebi i prestane ulaziti u intenzivne veze koje propadnu čim završi "razdoblje medenog mjeseca". Affleck i de Armas su posljednji put u javnosti viđeni skupa 28. studenog prošle godine, a strani mediji pišu da će biti neugodno kada će morati promovirati u kolovozu erotski triler "Deep Water" koji ih je i spojio. Naime, u njemu tumače par i zaljubili su se na snimanju i u pauzama kada su zajedno pili kavu.  

Inače, posljednja Benova objava u ponedjeljak na Instagramu je malo zabrinula javnost. Pozirao je s Mattom Damonom u dobrotvorne svrhe i neki njegovi pratitelji su primijetili da je smršavio unatoč tome što ga gledamo kako stalno nosi neku hranu u svoj dom.

"Je li Ben dobro? Izgleda mi malo mršavo", "Gdje su mu nestali obrazi?", "Uopće ne izgleda zdravo ovdje", "Bene, zašto si tako mršav", komentirali su.

Prije godinu dana svojom je pojavom plašio sve oko sebe i nije se prepoznao u ogledalu, a sada nitko ne vjeruje da je to on

Pomalo čudno izdanje Jelene Karleuše o kojem se već naveliko priča, odjevena je, ali kao da i nije