I sam priznao nesigurnost

Kako li će kritičari tek sad likovati!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Glumac Ben Affleck je priznao kako je bio pomalo zabrinut kad mu je ponuđena uloga Batmana u nastavku filma 'Men Of Steel'. No, redatelj Zack Snyder pomogao mu je donijeti ispravnu odluku.

Mnogi od onih koji su napadali Bena Afflecka zbog prihvaćanja uloge Batmana u najnovijem nastavku filma 'Men Of Steel' zasigurno će likovati nad priznanjem Bena kako ni sam nije bio siguran želi li prihvatiti tu ulogu.

No, ovaj vrhunski glumac i redatelj filma 'Argo' otkrio je kako mu je pri donošenju ispravne odluke pomogao redatelj Zack Snyder.

'Pokazao mi je koncept filma i rekao mi kako će ova uloga biti veoma različita od prijašnjih Batmana no opet će se držati tradicije i osnovnih načela po kojima postupa ovaj superheroj', izjavio je Ben.

Pogledaj i ovo showbuzz Sad se zna Trudili se da ovo ostane tajna – nije im uspjelo!

>> Ponavlja se 1989. godina - Evo kako je tada završilo!

Podsjećamo, 41-godišnji Ben postao je meta napada cijele jedne subkulture obožavatelja stripova i superheroja nakon što je u kolovozu ove godine objavljena vijest kako će upravo on utjeloviti novog Batmana. No, to ga nije obeshrabrilo.

'Upustiti se u nešto novo i nepoznato uvijek je riskantno jer za sobom povlači određena očekivanja s druge strane. No, ipak je riječ o filmu u kojem glumci moraju dati sve od sebe. Tako ću učiniti i ja. Vjerujem u Zackovu viziju', izjavio je Ben kjem obožavatelji strip kulture još uvijek ne mogu oprostiti 'lošeg' Daredevila.

Kako će Affleck izgledati kao novi Batman imat ćemo priliku vidjeti tek 17. srpnja 2015. godine za kad se planira prvo prikazivanje ovog filma.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene