Ben Affleck se 2017. rastao od Jennifer Garner, a sada je novu ljubavnu sreću odlučio potražiti putem aplikacije za traženje partnera?

Galerija


Veliki holivudski frajer i poznati glumac Ben Affleck u svojoj je karijeri ljubio cijeli niz ljepotica, a nakon što je skoro oženio Jennifer Lopez, zaljubio se u kolegicu Jennifer Garner i s njom proveo sretnih 12 godina. 

Vezani članci Liječnik Bena Afflecka Liječnik slavnog glumca napravio incident ispred njegove kuće, jedna stvar posebno je sve šokirala Ben Affleck Ljepotica i 16 godina stariji glumac nerazdvojni poslije egzotičnih putovanja, ljubili se u šetnji

No, svemu lijepome valjda dođe kraj, pa je tako bilo i s njegovim brakom s Garner, u kojem su dobili i troje djece. Njihov je razvod finaliziran 2018. godine, a već su 2017. odlučili javnosti priopćiti kako će živjeti odvojenim životima. Zbog stresa nastalog zbog ljubavnog kraha i raspada obitelji, Affleck se prošle godine našao i na odvikavanju od alkohola. 

Sada, godinu dana nakon što se suočio s jedim od težih razdoblja svog života, Affleck je spreman za ponovne izlaske i upoznavanje potencijalnih ljubavnih partnerica. Prema pisanju američkih portala, ovog je puta glumac odlučio flertovati na malo drugačiji način - putem aplikacija za pronalazak partnera. 

S obzirom na to da se cijeli njegov ljubavni život u posljednjih 20 godina odvijao pred budnim okom javnosti, ne čudi da je glumac odlučio djevojku pronaći na samozatajniji način i ne nužno među pripadnicam holivudske elite. 

"Čini se da ovog puta želi pravu partnericu i ne traži vezu sa slavnom osobom. Ben čuva svoju privatnost zbog svoje djece, usredotočen je na posao, ali je spreman ponovno biti zaljubljen", otkrio je anonimni izvor.

U međuvremenu Affleck je viđen na spoju s atraktivnom brinetom u jednom hotelu.

"Činilo se dosta nevino, baš poput prvog spoja. Bio je dobro raspoložen i činilo se da si baš pašu njih dvoje", ispričao je izvor.

Hoće li se na kraju ova nova taktika zavođenja glumcu isplatiti ili ne, vidjet ćemo uskoro. 

Ma je li to ona? Nikad mršavija pjevačica poslije razvoda zablistala na rođendanskoj proslavi