Hoće li mu uspjeti?

Bogat i zgodan, a svejedno ne može pronaći ljubav svog života, no sada ima novu taktiku...

Ben Affleck i Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Ben Affleck i Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck (Foto: Profimedia) Ben Affleck i Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez i Ben Affleck (Foto: AFP) Jennifer Lopez, Ben Affleck (Foto: Getty Images) Ben Affleck Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Ben Affleck i Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Ben Affleck Jennifer Garner (Foto: Getty) Ben Affleck i Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Ben Affleck (Foto: Getty Images) +0 Ben Affleck i Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Galerija

Ben Affleck se 2017. rastao od Jennifer Garner, a sada je novu ljubavnu sreću odlučio potražiti putem aplikacije za traženje partnera?

Veliki holivudski frajer i poznati glumac Ben Affleck u svojoj je karijeri ljubio cijeli niz ljepotica, a nakon što je skoro oženio Jennifer Lopez, zaljubio se u kolegicu Jennifer Garner i s njom proveo sretnih 12 godina. 

Pogledaj i ovo Ben Affleck - 5 Bio je široke ruke! Ben Affleck iznenadio je paparazze neuobičajenim izrazom lica, a tek ono što je učinio sve je ostavilo bez teksta!

No, svemu lijepome valjda dođe kraj, pa je tako bilo i s njegovim brakom s Garner, u kojem su dobili i troje djece. Njihov je razvod finaliziran 2018. godine, a već su 2017. odlučili javnosti priopćiti kako će živjeti odvojenim životima. Zbog stresa nastalog zbog ljubavnog kraha i raspada obitelji, Affleck se prošle godine našao i na odvikavanju od alkohola. 

Sada, godinu dana nakon što se suočio s jedim od težih razdoblja svog života, Affleck je spreman za ponovne izlaske i upoznavanje potencijalnih ljubavnih partnerica. Prema pisanju američkih portala, ovog je puta glumac odlučio flertovati na malo drugačiji način - putem aplikacija za pronalazak partnera. 

S obzirom na to da se cijeli njegov ljubavni život u posljednjih 20 godina odvijao pred budnim okom javnosti, ne čudi da je glumac odlučio djevojku pronaći na samozatajniji način i ne nužno među pripadnicam holivudske elite. 

"Čini se da ovog puta želi pravu partnericu i ne traži vezu sa slavnom osobom. Ben čuva svoju privatnost zbog svoje djece, usredotočen je na posao, ali je spreman ponovno biti zaljubljen", otkrio je anonimni izvor.

U međuvremenu Affleck je viđen na spoju s atraktivnom brinetom u jednom hotelu.

"Činilo se dosta nevino, baš poput prvog spoja. Bio je dobro raspoložen i činilo se da si baš pašu njih dvoje", ispričao je izvor.

Hoće li se na kraju ova nova taktika zavođenja glumcu isplatiti ili ne, vidjet ćemo uskoro. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Instagram) Adele i Geri Halliwell (Foto: Instagram) +6 Adele (Foto: Profimedia) Celebrity Ma je li to ona? Nikad mršavija pjevačica poslije razvoda zablistala na rođendanskoj proslavi

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene