Jennifer Lopez nedavno je proslavila 52. rođendan u društvu Bena Afflecka, a sada je otkriveno što joj je poklonio i koliko je na poklon potrošio.

Galerija


Latino-diva Jennifer Lopez prije nekoliko je dana proslavila 52. rođendan na jahti na jugu Francuske sa svojom starom-novom ljubavi Benom Affleckom, a u javnost su procurili detalji poklona koji je glumac nabavio za svoju dragu.

Vezani članci Jennifer Lopez i Ben Affleck Ben i Jennifer prvi put na crvenom tepihu nakon 20 godina, nisu skidali ruke jedno s drugog, seksi fotke obišle su svijet Ben Affleck, Jennifer Lopez Zadnji potez Bena Afflecka dao je naslutiti da sprema nešto veliko, iako teško da ovaj put može nadmašiti samog sebe

Kako piše Daily Mail, Ben je dao izraditi ogrlicu koja simbolizira njihovu obnovljenu romansu, a na nju je potrošio gotovo 45.000 dolara. "Ben je htio kupiti Jennifer nešto zaista posebno za njezin rođendan. Htio je prikazati njihovu posebnu priču. Nije htio samo kupiti najveći dijamant koji je mogao pronaći, već je htio da komad nakita koji joj pokloni ima pozadinsku priču", ispričala je Beth Bugdaycay, koja je izradila ogrlicu.

Upravo Benov poklon Jennifer je pokazala na Instagramu na svoj rođendan, kada je objavila i prvu njihovu fotku na kojoj se strastveno ljube.

Lopez i Affleck i dalje su vruća tema svjetskih medija nakon što su se pomirili poslije više od 15 godina od prekida. Ljubav su obnovili nakon kraha veze između J.Lo i Alexa Rodrigueza, a sada je jasno svima da slavni par ovoga puta misli ozbiljno.

Jennifer će se u potpunosti preseliti u Los Angeles kako bi bila što bliže Benu, a par je trenutno u potrazi za zajedničkim domom iz snova.

Naš poznati pjevač ponovno ljubi, otkriveno je i kako je upoznao plavokosu damu s kojom se više ne skriva

Naša najpoznatija navijačica prava je senzacija na plaži u Splitu, u bikiniju s tangama nikako nije mogla proći neopaženo