vrtoglava cifra!

Ben Affleck se zaista potrudio oko rođendanskog poklona za J.Lo, otkriveno i koliko je koštao komad nakita koji je dobila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez nedavno je proslavila 52. rođendan u društvu Bena Afflecka, a sada je otkriveno što joj je poklonio i koliko je na poklon potrošio.

Latino-diva Jennifer Lopez prije nekoliko je dana proslavila 52. rođendan na jahti na jugu Francuske sa svojom starom-novom ljubavi Benom Affleckom, a u javnost su procurili detalji poklona koji je glumac nabavio za svoju dragu.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez bez filtara i fotošopa Paparazzo-fotografije Jennifer Lopez otkrile su kako zapravo izgleda, ipak nije sve onako kako se čini na Instagramu!

Kako piše Daily Mail, Ben je dao izraditi ogrlicu koja simbolizira njihovu obnovljenu romansu, a na nju je potrošio gotovo 45.000 dolara. "Ben je htio kupiti Jennifer nešto zaista posebno za njezin rođendan. Htio je prikazati njihovu posebnu priču. Nije htio samo kupiti najveći dijamant koji je mogao pronaći, već je htio da komad nakita koji joj pokloni ima pozadinsku priču", ispričala je Beth Bugdaycay, koja je izradila ogrlicu.

Upravo Benov poklon Jennifer je pokazala na Instagramu na svoj rođendan, kada je objavila i prvu njihovu fotku na kojoj se strastveno ljube.

Lopez i Affleck i dalje su vruća tema svjetskih medija nakon što su se pomirili poslije više od 15 godina od prekida. Ljubav su obnovili nakon kraha veze između J.Lo i Alexa Rodrigueza, a sada je jasno svima da slavni par ovoga puta misli ozbiljno.

Jennifer će se u potpunosti preseliti u Los Angeles kako bi bila što bliže Benu, a par je trenutno u potrazi za zajedničkim domom iz snova.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tedi Spalato Tedi Spalato - 3 Tedi Spalato +0 Tedi Spalato Celebrity Naš poznati pjevač ponovno ljubi, otkriveno je i kako je upoznao plavokosu damu s kojom se više ne skriva

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene