Majica sve otkrila!

Jedan detalj na Afflecku dao je naslutiti da J.Lo ima itekakav utjecaj na novopečenog supruga!

Ben Affleck Ben Affleck Getty Images 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck Ben Affleck Ben Affleck i Jennifer Lopez - 3 Ben Affleck i Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Ben Affleck Ben Affleck Ben Affleck +20 Ben Affleck Galerija

Ben Affleck u potpuno ležernom izdanju pojavio se na setu novog filma na kojem radi.

Glumca Bena Afflecka uhvatili su paparazzi dok je hodao prema setu novog filma, kojem ime još nije otkriveno. 

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 10 puse su padale! Inače mrgudni Affleck napokon je pokazao i nježniju stranu, svoju Jennifer bez suzdržavanja je ljubio pred svima!

49-godišnjak je prošetao u trapericama, kratkoj majici, cipelama od brušene kože i ruksakom na leđima, a u ruci je držao limenku i cigaretu. Na prvu do izražaja dolaze njegovi mišići, ali i žile koje su se isticale na rukama. Čini se kako Ben u teretani posebno vježba gornji dio i ruke, a i da je uhvatio ritam svoje supruge Jennifer Lopez, koja je poznata po redovitim odlascima na treninge. 

Par se nedavno vjenčao, a svoj medeni mjesec proveo je u Francuskoj.

Affleck je na bračnom putovanju uhvaćen i u trenutku dok je spavao, a te fotografije popunile su stranice svjetskih tabloida. Njegovi obožavatelji napravili su pravi show od spomenutih slika na društvenim mrežama.

S njima su na bračnom putovanju bila i Benova djeca, pred kojima se nimalo ne srame pokazivati emocije, pa su tako na večeri za stolom razmjenjivali poljupce i nježnosti dok su oni bili s njima. 

Jennifer i Ben zaručili su se u travnju ove godine, a pjevačica i glumica otkrila je vijest na svojem blogu OnTheJLo, na kojem je podijelila snimku na kojoj plače dok se divi ogromnom zelenom zaručničkom prstenu.

Prema pisanju stranih medija, vjenčali su se tri mjeseca nakon što su se ponovno zaručili.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Arijana Podgajski Arijana Podgajski Arijana Podgajski Arijana Podgajski - 5 +25 Arijana Podgajski - 6 Celebrity Naša misica u seksi bikiiju istaknula je raskošne obline, ovo su fotke zbog kojih joj predviđaju svjetski uspjeh!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Dara Bubamara Dara Bubamara Dara Bubamara Dara Bubamara +16 Dara Bubamara Zanimljivosti Poznata folk-zvijezda ispod prozirne oprave pokazala oskudno donje rublje, a bujni dekolte bilo je teško ne uočiti!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene