Radi se o Benu Afflecku i Jennifer Garner koji su nekada slovili za "zlatni holivudski par".

Galerija


Najmanje jedan dan tjedno ovaj bivši par provede zajedno zbog troje djece.

Vezani članci Ben Affleck Lindsay Shookus (Foto: Profimedia) Burna veza holivudskog para: Bila mu je ljubavnica, zatim ga je napustila, a sad se opet vratila Jennifer Garner i John Miller (Foto: Profimedia) Slavna glumica hvatala dečka za "nezgodno" mjesto na spoju, paparazzi sve snimili

Radi se o Benu Afflecku i Jennifer Garner koji su nekada slovili za "zlatni holivudski par", no uoči 10. godišnjice braka šokirali su obožavatelje viješću da se razvode.

Podsjetimo, Jennifer i Ben upoznali su se 2001. godine na setu filma "Pearl Harbor", a 2 godine kasnije sreli su se na setu filma "Daredevil", no ljubav je planula tek sredinom 2004. godine. Par je već sljedeće godine bio u braku, a do 2015. godine i razvoda dobili su troje djece.

Navodno je Jennifer bila ta kojoj su dosadili Benovi problemi s alkoholom i kockom, ali i brojni preljubi koje je godinama tolerirala.

Unatoč tome, glumica je uz supruga bila i nakon što je posrnuo nakon razvoda te se prijavio u kliniku za rehabilitaciju.

Novopečena "najljepša žena na svijetu " prema izboru časopisa People, Garner je zadnjih nekoliko mjeseci u sretnoj vezi s poduzetnikom Johnom Millerom, dok je Ben sreću pronašao s holivudskom producenticom Lindsay Shookus za koju se šuškalo da mu je neko vrijeme bila i ljubavnica.

Unatoč novim ljubavima, par se često može vidjeti zajedno s djecom na misi, a da ne znamo situaciju, rekli bi da se radi o zaljubljenom paru.

Tako je bilo i nedavno kada su paparazzi uhvatili njihove osmijehe i poglede u Kaliforniji, gdje se bivši par družio s ostalim roditeljima iz crkve. 

Ipak, o pomirenju nema govora.

Plastična stražnjica i još plastičnije lice: Nikad deformiranija Khloe Kardashian zaprepastila obožavatelje