Bella Thorne nekad je bila Disneyjeva slatkica, a danas šokira na svakom koraku.

Galerija


Od Disneyjeve zvijezde do problematične djevojke.

Vezani članci Ljepotice i zvijeri (Foto: Instagram/metamorphosia_fx) Šminkom se pretvara u ljepotice, ali i zvijeri, pogledajte nevjerojatne transformacije Prije i nakon šminkanja (Foto: thechive.com) - 18 Šminka je efikasnija od fotošopa, pogledajte nevjerojatnu preobrazbu

Tako je najlakše opisati 21-godišnju Bellu Thorne, koja je od holivudske slatkice postala okorjela partijanerica kojoj je golotinja postala svakodnevna pojava, kao i šokiranje preostalih obožavatelja neprimjerenim ponašanjem koji se pitaju što joj se odjednom dogodilo.

Razuzdani tulumi, često mijenjanje dečkiju, flertovanje s optuženim silovateljem, dolasci na crveni tepih neobrijanih nogu i pazuha, ljubljenje s curama te bivšom bratovom djevojkom samo su mali dio njezine svakodnevice.

Njezini filmovi i pjesme koje su tinejdžeri obožavali pali su u potpuno drugi plan otkad s milijunima sljedbenika na Instagramu dijeli golišave fotografije koje često graniče s dobrim ukusom. A nova reklama koju je snimila za vlastitu liniju šminke "Thorne By Bella" zgrozila je i njezine najvjernije obožavatelje.

Umjesto da reklamira proizvode, Bella je izreklamirala sebe i svoje golo tijelo, a obožavatelji su joj poručili kako ovo nije reklama već pornofilm.

Tako je bivša teen zvijezda gola u kadi, maže tijelo šlagom, a zatim i liže čokoladnu fontanu... I ne samo to, nazivi proizvoda u beauty liniji aludiraju na seks, kao npr. ruž "Sexual Chocolate".

Kad pogledate reklamu, bit će vam jasnije zašto je ona izazvala buru negativnih reakcija u javnosti, a hoće li se Bella smiriti dok još ima šanse popraviti stvari, ostaje nam pričekati i saznati.

Uz što je to zaspala Nives Celzijus? ''Nemoj tako, sve mi izgori ženo, gasimo vatru''

Godinama su skrivali vezu zbog njezinog bivšeg supruga, a sada će se napokon vjenčati?

Otkriveni detalji s tajnog vjenčanja koje se održalo prošlog mjeseca u Zagrebu