Bella Thorne obukla je previše dekoltiranu košulju, pa je pokazala više no što je željela.

Galerija


Nekada je 21-godišnja Bella Thorne bila holivudska slatkica koja je slavu stekla na Disneyjevu kanalu, no danas je stvarnost potpuno drugačija. Prvo je počela raditi kao model i sve češće se skidati, zatim je objavila da će režirati pornofilm, a sada joj se dogodila nezgodica s previše dekoltiranom košuljom. 

Vezani članci Bella Thorne i Benjamin Mascolo Glumica poznata po golišavim izdanjima i razuzdanom životu zaručila se za dečka od kojeg se mjesecima ne odvaja Slika nije dostupna Odgađanjem ovog pregleda riskirate vlastiti život

U šetnji Italijom s dečkom Benjaminom Mascolom mlada buntovnica Bella opet je pronašla način da šokira, a u tome joj je pripomogao vjetar. Naime, u svilenkastoj košulji leopard-uzorka Bella je prošetala bez grudnjaka, što možda i nije bila najpametnija odluka s obzirom na to da joj je vjetar razotkrio gole grudi. 

Uz malo previše raskopčanih gumbića, hodanje i povjetarac - Bella baš ništa nije ostavila mašti. No čini se da ju taj problemčić s odjećom ni najmanje nije omeo u uživanju u danu. 

Iako je nekoć bila znana kao neodoljiva slatkica i pristojna djevojka, Bella je s vremenom postala okorjela partijanerica i buntovnica, ljubiteljica tetovaža, tuluma i čestog mijenjanja partnera, ali i partnerica.

Sada se pak čini kako se skrasila s pjevačem Benjaminom, s kojim je u vezi od proljeća ove godine. 

Je li moguće da je ovo tijelo 53-godišnjakinje? Slavna crnka oduševila seksi rođendanskom fotkom