21-godišnja Bella Thorne poznata je po tome što hoda s muškarcima i ženama u isto vrijeme.

Galerija


21-godišnja glumica ponovno je uspjela zainteresirati javnost svojim ponašanjem.

Vezani članci Bella Thorne i Benjamin Mascolo Glumica poznata po golišavim izdanjima i razuzdanom životu zaručila se za dečka od kojeg se mjesecima ne odvaja Tana Mongeau i Noah Cyrus (Foto: Instagram) Sestra slavne pjevačice u vezi s kontroverznom YouTubericom koja je udana, a bila je i u ljubavnom trokutu?

Iako je bila jedna od najperspektivnijih mladih glumica koje su karijeru započele u sklopu slavnog Disneyja, Bella Thorne odlučila se za drugi put.

Naime, nekadašnja crvenokosa slatkica u posljednje vrijeme privlači pozornost neprimjerenim ponašanjem, burnim ljubavnim životom, okorjelim tulumarenjem te suradnjom s poznatom stranicom za odrasle za koju je režirala film. Logično, medijima je posebno zanimljiv njezin ljubavni život, koji je ponovno u središtu pozornosti.

Tako je glumica na Instagramu objavila golišavu fotografiju iz kreveta s novom djevojkom, što je potvrdila i sama: "Jako je slatka. Prva djevojka s kojom se viđam, a da se srami kamere", napisala je Bella pored fotografije na kojoj se grle. Da stvar bude zanimljivija, njezin dečko Benjamin Mascolo poručio je curama kako su slatke.

Tako se čini kako se povijest ponavlja jer je Bella i ranije bila u sličnom odnosu s bivšim dečkom Modom Sunom i djevojkom Tanaom Mongeauom, a trio se odlično zabavljao nekoliko mjeseci.

Bella i pjevač talijanskog pop-dua Benji and Fede zajedno su od travnja, a čini se kako su ovime malo odučili ugrijati stvari u spavaćoj sobi.

"Naš se odnos ne može opisati riječima, objasniti niti staviti u neki okvir, a kad se to ne može, onda se ljudi počinju ljutiti. Kad ne razumiju što se događa, onda počinju mrziti", otkrila je u jednom intervjuu Bella detalje bivše veze s muškarcem i ženom koja je u sretnoj vezi, a s kojom je ostala u prijateljskim odnosima.

Čini se da počinje nova runda neobičnog ponašanja mlade glumice, koja je time otkrila mnogo lakši način privlačenja pažnje. 

Nives u hlačama od lateksa istaknula svoj najslavniji adut na dosad neviđen način: "Može li biti veća?"