Svi se slažu

Posrnula glumica predstavila novu djevojku, njezin dečko oduševljeno komentirao fotku u klinču

Bella Thorne (Foto: Profimedia) Bella Thorne (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Thorne (Foto: Instagram) Bella Thorne i Benjamin Mascolo (Foto: Instagram) Bella Thorne i Tana Mongeau (Foto: Instagram) Bella Thorne i Mod Sun (Foto: Instagram) Bella Thorne i Mod Sun (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Profimedia) +0 Bella Thorne i Tana (Foto: Instagram) Galerija

21-godišnja Bella Thorne poznata je po tome što hoda s muškarcima i ženama u isto vrijeme.

21-godišnja glumica ponovno je uspjela zainteresirati javnost svojim ponašanjem.

Pogledaj i ovo showbuzz rekla je "da" Glumica poznata po golišavim izdanjima i razuzdanom životu zaručila se za dečka od kojeg se mjesecima ne odvaja

Iako je bila jedna od najperspektivnijih mladih glumica koje su karijeru započele u sklopu slavnog Disneyja, Bella Thorne odlučila se za drugi put.

Naime, nekadašnja crvenokosa slatkica u posljednje vrijeme privlači pozornost neprimjerenim ponašanjem, burnim ljubavnim životom, okorjelim tulumarenjem te suradnjom s poznatom stranicom za odrasle za koju je režirala film. Logično, medijima je posebno zanimljiv njezin ljubavni život, koji je ponovno u središtu pozornosti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Tako je glumica na Instagramu objavila golišavu fotografiju iz kreveta s novom djevojkom, što je potvrdila i sama: "Jako je slatka. Prva djevojka s kojom se viđam, a da se srami kamere", napisala je Bella pored fotografije na kojoj se grle. Da stvar bude zanimljivija, njezin dečko Benjamin Mascolo poručio je curama kako su slatke.

Tako se čini kako se povijest ponavlja jer je Bella i ranije bila u sličnom odnosu s bivšim dečkom Modom Sunom i djevojkom Tanaom Mongeauom, a trio se odlično zabavljao nekoliko mjeseci.

Bella i pjevač talijanskog pop-dua Benji and Fede zajedno su od travnja, a čini se kako su ovime malo odučili ugrijati stvari u spavaćoj sobi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

"Naš se odnos ne može opisati riječima, objasniti niti staviti u neki okvir, a kad se to ne može, onda se ljudi počinju ljutiti. Kad ne razumiju što se događa, onda počinju mrziti", otkrila je u jednom intervjuu Bella detalje bivše veze s muškarcem i ženom koja je u sretnoj vezi, a s kojom je ostala u prijateljskim odnosima.

Čini se da počinje nova runda neobičnog ponašanja mlade glumice, koja je time otkrila mnogo lakši način privlačenja pažnje. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić i Nives Celzijus (Foto: Instagram) Ecija Ivušić i Nives Celzijus (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) +7 Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Celebrity Nives u hlačama od lateksa istaknula svoj najslavniji adut na dosad neviđen način: "Može li biti veća?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene