Bella Hadid ponovno će šetati pistom Victoria's Secreta, zbog čega vježba svaki dan.

Galerija


22-godišnju manekenku Bellu Hadid i ove ćemo godine gledati na reviji Victoria's Secreta.

Vezani članci Natalie Halcro Reality zvijezda u tajnosti rodila kćerkicu te pozirala s njom, no otac djeteta pravi je misterij Priyanka Chopra Danas je poznata glumica i ima 10 godina mlađeg supruga, a 2000. godine bila je Miss svijeta

Godišnji show održat će se 2. prosinca u New Yorku, no lijepe anđelice već su okupirale Veliku Jabuku jer su upravo krenuli fitinzi za to koja će što nositi.

Dugonoge ljepotice tako svakodnevno ulaze u sjedište slavnog brenda te se hvale besprijekornim tijelima koja su klesale tijekom čitave godine. Osim toga, itekako su pazile na prehranu, a to će posebno morati idućih tjedana do showa na kojem moraju zablistati.

To zna i Bella, koja se na društvenim mrežama hvali svakodnevnim vježbanjem te zdravim namirnicama u frižideru, a prije nekoliko dana pohvalila se i setom fotografija u crnom donjem rublju i zmijskim čizmicama koje je snimila u vlastitom domu. Ipak, umjesto pohvala za liniju većina obožavatelja komentirala je da je manekenka premršava te da su zabrinuti za njezino zdravlje.

"Zahvalna sam što sam ponovno dio showa, a osjećam se sretnije i zdravije no ikad. Svako je tijelo drugačije i drugačije reagira na odličan trening i zdravu dijetu", napisala je pored fotografija, no komentare nije izbjegla. Činjenica je da se manekenki na fotografijama vide rebra, a jedan komentar njezine obožavateljice posebno je zabrinuo. "Želim biti anoreksična kao ti kad odrastem", poručila je.

Victoria's Secret odmah je po tko zna koji put javno prozvan zbog promoviranja nerealnog izgleda, a javnosti je zasmetala i činjenica što su sve manekenke mršavije građe. Model Robyn Lawley javno je pozvala ljude da bojkotiraju show jer u njemu ne sudjeluju žene svih veličina, no brend nije reagirao, kao ni Bella.

Slični su komentari bili i prošle godine prije showa u Šangaju, na kojem je Bella također bila jedna od zvijezda. 

Borna na event stigla bez grudnjaka, ali je srećom tamo pronašla jedan koji joj odgovara

Neumorni: Šuput na ekskluzivni šoping došla sa štakama, zaručnik ju nosio kud god je trebalo