Model i manekenka Bella Hadid objavila je fotografije u oskudnim badićima neobičnog kroja.

Galerija


Jedna od najslavnijih i najtraženijih manekenski današnjice, Viktorijina anđelica Bella Hadid, poznata je po svojem nevjerojatno isklesanom tijelu i jako vitkoj liniji, a sada ju je opet svima pokazala.

Vezani članci Tatjana Jurić Nina Badrić otkrila tajnu: Tatjana Jurić nedavno se pomirila s Ivanom Zubakom, a čini se i zaručila Bogati klinci Instagrama Pogledajte što kupuju razmaženi klinci koji nisu radili ni dana u životu

Na Instagramu Bella često objavljuje fotografije sa svojih luksuznih ljetovanja, kao i provokativne selfije, a najnovije njezine objave podigle su prašinu.

Na nekoliko fotografija vidi se kako Bella nosi badiće neobičnog kroja i tamnih boja, kakve bi se malo koja žena usudila odjenuti. Naravno, s obzirom na to koliko vremena i truda Bella ulaže u svoj izgled, ne čudi da ovoj ljepotici baš sve dobro stoji. 

Nakon što se vratila sa luksuznog odmora u Grčkoj gdje je uživala u društvu svoje slavne sestre Gigi i ostalih članova obitelji, ova 22-godišnjakinja spremna je za nove radne pobjede i šetnje po modnim pistama. 

Izabel Kovačić u rijetko viđenom izdanju: Ljepotica se razgolitila u badiću koji grli obline