Modna diva

Slavna Viktorijina anđelica pozirala u badiću neobičnog kroja koji bi se tek rijetke žene usudile odjenuti

Bella Hadid (Foto: Instagram) Bella Hadid (Foto: Instagram) instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Hadid (Foto: Instagram) Bella Hadid (Foto: Instagram) Bella Hadid (Foto: Instagram) Bella Hadid (Foto: Instagram) Bella Hadid (Foto: Instagram) Bella Hadid (Foto: AFP) Bella Hadid (Foto: AFP) Bella Hadid (Foto: Instagram) Bella Hadid (Foto: Getty Images) Bella Hadid (Foto: Getty Images) +0 Gigi i Bella Hadid (Foto: Profimedia) Galerija

Model i manekenka Bella Hadid objavila je fotografije u oskudnim badićima neobičnog kroja.

Jedna od najslavnijih i najtraženijih manekenski današnjice, Viktorijina anđelica Bella Hadid, poznata je po svojem nevjerojatno isklesanom tijelu i jako vitkoj liniji, a sada ju je opet svima pokazala.

Pogledaj i ovo Kate Middleton Što je sada ovo? Instagram poslao upozorenje zbog fotografije Kate Middleton: "Jako licemjerno i tužno"

Na Instagramu Bella često objavljuje fotografije sa svojih luksuznih ljetovanja, kao i provokativne selfije, a najnovije njezine objave podigle su prašinu.

Na nekoliko fotografija vidi se kako Bella nosi badiće neobičnog kroja i tamnih boja, kakve bi se malo koja žena usudila odjenuti. Naravno, s obzirom na to koliko vremena i truda Bella ulaže u svoj izgled, ne čudi da ovoj ljepotici baš sve dobro stoji. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 🦋 (@bellahadid)

Nakon što se vratila sa luksuznog odmora u Grčkoj gdje je uživala u društvu svoje slavne sestre Gigi i ostalih članova obitelji, ova 22-godišnjakinja spremna je za nove radne pobjede i šetnje po modnim pistama. 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) +8 Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Celebrity Izabel Kovačić u rijetko viđenom izdanju: Ljepotica se razgolitila u badiću koji grli obline

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene