Poznata ljepotica Bella Hadid i njezin dečko Marc Kelman snimljeni su u Londonu, a njihova veza traje oko godinu dana.

Galerija


Manekenka Bella Hadid (24) u zadnje vrijeme se sve češće pojavljuje sa svojim dečkom s kojim je prošlog mjeseca potvrdila vezu objavom na Instagramu. 

Vezani članci Bella Hadid - 7 Činilo se da nosi običnu crnu haljinu, no onda se okrenula i pokazala svima svoj neobični odabir! Bella Hadid Stalo je sve kada se ona pojavila na crvenom tepihu, ne čudi što su je proglasili najljepšom ženom svijeta

Kako pišu američki mediji, Bella i umjetnički direktor Marc Kalman (33) su zajedno oko godinu dana, a prije u četvrtak su snimljeni u Londonu. Par je bio u crnoj, odjevnoj kombinaciji koju su uskladili s tenisicama, a paparazzi su ih uslikali dok su izlazili iz automobila. 

Kalman je poznat po suradnji s mnogim zvijezdama među kojima je i reper Travis Scott koji ima kćer Stormi s reality zvijezdom Kylie Jenner. Umjetnički direktor jako drži do privatnosti i ima zaključan i Instagram profil na kojem ga prati nekoliko tisuća ljudi, a Hadid je početkom srpnja podijelila fotografiju na kojoj je bila u njegovom zagrljaju. 

Ubrzo ju je obrisala, no par je nakon toga snimljen na kupanju u pauzama od crvenog tepiha filmskog festivala u Cannesu na kojem je manekenka bila jedna jedna od glavnih zvijezda zbog svojih atraktivnih izdanja. 

Inače, Daily Mail je još u siječnju objavio video na kojem zajedno ručaju u restoranu, no od tada nijedno od njih nije komentiralo glasine da su u vezi, a čini se da su ih ovom fotkom konačno potvrdili.

Pretpostavlja se da su se upoznali preko sestara Jenner, s kojima je Bella jako bliska prijateljica, a Kalman je surađivao s Kylienim partnerom Travisom. 

Hadid su znanstvenici prošle godine proglasili najljepšom ženom svijeta zbog gotovo savršenih proporcija lica. Zanimljivo je i da dok je njezin dečko jako privatna osoba, manekenka voli puno toga otkrivati i dijeli seksi, golišave fotografije na Instagramu na kojem ju prati 45 milijuna ljudi. 

Lana Jurčević inače skriva dečka, no sad je objavila niz njihovih zajedničkih fotki, za to je imala i dobar povod!

Slavna holivudska ljepotica u tajnosti je stigla u Hrvatsku? Nitko nije ni znao da je tu dok se nije javila na Instagramu