Bella Hadid odrađivala je modno snimanje u seksi odjevnoj kombinaciji.

Galerija


Bella Hadid (24) jedna je od najtraženijih manekenki u svijetu, a pažnju obožavatelja redovito plijeni golišavim fotografijama na svom Instagramu.

Vezani članci Bella Hadid - 4 Trokutići su joj jedva prekrili strateška mjesta dok je zavodljivo pozirala i namještala se u plićaku Hailey Bieber Poznate prijateljice dale su sve od sebe da u samo par sekundi zagolicaju maštu obožavatelja svojim savršenim tijelima

Njezina seksi modna snimanja također privlače pozornost i na takvom je bila prije nekoliko dana u New Yorku. Bella je odrađivala angažman za brend Michael Kors i obukla kratki bež baloner koji je isticao njezine bujne grudi. 

Ni sama Hadid nije se mogla načuditi svom dekolteu pa ga je često provjeravala dok je hodala do lokacije snimanja nakon šminkanja. Mnogi su se prolaznici okretali za njom, a činilo se kao da nema ništa ispod balonera uz koji je nosila bijele čarape i cipele oksfordice. Poslije je obula zlatne sandale. 

Modno snimanje odrađivala je i na brodu, no to joj nije bio problem. Više fotografija možete pogledati ovdje. Inače, Bellu na Instagramu prati 34,4 milijuna ljudi. 

Znate li čija je ovo kći? Dokazala na impresivan način da jabuka ne pada daleko od stabla