Bella Hadid bila je glavna zvijezda Tjedna mode u Parizu.

Galerija


Jedan od najzaposlenijih modela današnjice, 23-godišnja Bella Hadid bila je jedna od glavnih zvijezda Tjedna mode u Parizu nakon što je modnom pistom prošetala u prozirnoj vjenčanici dizajnerice Vivienne Westwood.

Vezani članci Bella Hadid - 4 Trokutići su joj jedva prekrili strateška mjesta dok je zavodljivo pozirala i namještala se u plićaku Hailey Bieber Poznate prijateljice dale su sve od sebe da u samo par sekundi zagolicaju maštu obožavatelja svojim savršenim tijelima

Naime, Bella je bez problema pokazala gole grudi u ekstravagantnoj čipkastoj haljini, dok je oko struka nosila kožni remen s bodežom. Za takvo je izdanje na društvenim mrežama, ali i u modnim kuloarima dobila same pohvale. 

Prije Tjedna mode u Parizu boravila je na onom milanskom, gdje je također nosila revije slavnih dizajnera, a nakon što je stigla u Pariz, na društvenim se mrežama pohvalila fotografijom u toplesu. Ipak, odlučila je ne pokazati sve svojim pratiteljima i rukama prekrila obline.

Bella je jedna od najtraženijih ali i najplaćenijih manekenki, pa je tako od nošenja modnih revija i snimanja editorijala prošle godine zaradila više od 160 milijuna kuna, a ona i njezina sestra Gigi redovne su gošće svih važnijih modnih događanja u svijetu.

Prije nego što se pojavila u provokativnom kostimu, na balkonu hotela pozirala je samo u majici