Novi uspjeh

Najtraženija manekenka današnjice u čudnoj vjenčanici pokazala gole grudi, ali i dobila niz pohvala

Bella Hadid (Foto: Instagram) Bella Hadid (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Hadid (Foto: Instagram) +0 Bella Hadid (Foto: Instagram) Galerija

Bella Hadid bila je glavna zvijezda Tjedna mode u Parizu.

Jedan od najzaposlenijih modela današnjice, 23-godišnja Bella Hadid bila je jedna od glavnih zvijezda Tjedna mode u Parizu nakon što je modnom pistom prošetala u prozirnoj vjenčanici dizajnerice Vivienne Westwood.

Pogledaj i ovo Bella Hadid ni trepnula nije Ispod prozirnog kombinezona jasno su joj se vidjele grudi, ovaj put ih rukama nije ni pokušala sakriti!

Naime, Bella je bez problema pokazala gole grudi u ekstravagantnoj čipkastoj haljini, dok je oko struka nosila kožni remen s bodežom. Za takvo je izdanje na društvenim mrežama, ali i u modnim kuloarima dobila same pohvale. 

Prije Tjedna mode u Parizu boravila je na onom milanskom, gdje je također nosila revije slavnih dizajnera, a nakon što je stigla u Pariz, na društvenim se mrežama pohvalila fotografijom u toplesu. Ipak, odlučila je ne pokazati sve svojim pratiteljima i rukama prekrila obline.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on

Bella je jedna od najtraženijih ali i najplaćenijih manekenki, pa je tako od nošenja modnih revija i snimanja editorijala prošle godine zaradila više od 160 milijuna kuna, a ona i njezina sestra Gigi redovne su gošće svih važnijih modnih događanja u svijetu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene