Seksepilne poze

Trokutići su joj jedva prekrili strateška mjesta dok je zavodljivo pozirala i namještala se u plićaku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bella Hadid objavila je na Instagramu niz fotografija u minijaturnom bikiniju koji joj je jedva prekrio grudi.

Jedna od najpopularnijih manekenki današnjice Bella Hadid nedavno je proslavila 24. rođendan, nakon čega je nastavila oduševljavati svoje obožavatelje razgolićenim izdanjima s plaža.

Pogledaj i ovo Bella Hadid ni trepnula nije Ispod prozirnog kombinezona jasno su joj se vidjele grudi, ovaj put ih rukama nije ni pokušala sakriti!

Na svom je Instagramu podijelila nekoliko fotografija u cvjetnom bikiniju, čiji joj je gornji dio jedva prekrio grudi što ju nije spriječilo da se tako otputi na plažu i uživa u morskim radostima.

Nekoliko seksepilnih poza bilo je dovoljno da dobije tisuće komentara i lajkova svojih obožavatelja koji joj se ne mogu prestati diviti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on

"Kakva kraljica", "Volimo te Bella", "Izgledaš predivno", "Je li netko već rekao da je ovo savršenstvo", "Ne mogu odlučiti koja mi je bolja", "Zračiš drugačijom energijom", poručili su joj u komentarima.  

Inače Bella je posljednjih nekoliko mjeseci bila zauzeta novom kampanjom modne kuće Versace, a u snimanju editorijala pridružila joj se i najbolja prijatelja Hailey Bieber. U reklami za novi parfem pozirale su također u bikinijima uz obalu mora, a bila je to jedna od najiščekivanijih kampanja u svijetu mode.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene