Podsjetila što je važno!

Jedna od najljepših žena na svijetu progovorila o borbi koju vodi godinama: ''Društvene mreže nisu stvarne, vi niste sami!''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Manekenka Bella Hadid na Instagramu je progovorila o svom mentalnom zdravlju, napisavši da u zadnjih nekoliko godina gotovo svakodnevno plače, a usto je objavila nekoliko fotografija na kojima je uplakana. Pratitelje je podsjetila da društvene mreže nisu stvarni život.

U objavi na Instagramu, na kojemu je prati 47 milijuna obožavatelja, pozvala je sve koji se suočavaju sa sličnim problemima da zapamte kako nisu sami, piše BBC.

Pogledaj i ovo Bella Hadid ni trepnula nije Ispod prozirnog kombinezona jasno su joj se vidjele grudi, ovaj put ih rukama nije ni pokušala sakriti!

Dvadesetpetogodišnja manekenka je i ranije javno govorila o borbi s teškom depresijom i anksioznošću s kojima se bori još od tinejdžerske dobi.

Napisala je da ju je na objavu potaknuo video zapis Willow Smith koja je govorila o nesigurnosti i tjeskobi, dodavši da su joj upravo Willowine riječi pomogle da se osjeća manje usamljeno. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Usto je podijelila isječak iz Willowina videa uz niz vlastitih fotografija na kojima je i sama uplakana.

"Društveni mediji nisu stvarni. Ponekad je sve što trebaš čuti to da nisi sam/a. Dakle, poručujem ti da nisi sam/a. Volim te, vidim te i čujem to što govoriš", napisala je među ostalim.

Podsjetila je da mentalno zdravlje i kemijska ravnoteža u organizmu nisu linearni te ih je usporedila s rollercoasterom.

Bella je podijelila nekoliko savjeta obožavateljima koji se možda bore sa sličnim mentalnim problemima.

"Želim da znate da uvijek postoji svjetlo na kraju tunela, a rollercoaster se u jednom trenutku potpuno zaustavi. Bit će bolje", nastavila je.

Bella je napisala i da se dosad više puta suočavala sa sličnim problemima te da zna da je moguće naučiti se nositi s boli radite li na sebi i provodite li dovoljno vremena nastojeći otkriti koji su to okidači i traume.

U siječnju je napravila stanku u korištenju društvenih mreža da bi se usredotočila na vlastito mentalno zdravlje.

Humanitarna organizacija za mentalno zdravlje Mind procijenila je da se svaka šesta osoba u Engleskoj svaki tjedan suočava s problemima poput anksioznosti i depresije.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene