Priča dospjela u medije

Slavne ljepotice uhvaćene u strastvenom poljupcu! "Nisu skidale pogled jedna s druge"

Stella Maxwell, Bella Hadid: (Foto: Profimedia) Stella Maxwell, Bella Hadid: (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Stella Maxwell, Bella Hadid (FOTO: Instagram) +0 Stella Maxwell, Bella Hadid: (Foto: Profimedia) Galerija

Sve se zbilo na jednom modnom eventu, ispričao je jedan od očevidaca za poznati tabloid.

Bella Hadid i Stella Maxwell izmjenjivale su nježnosti na jednom modnom eventu u Londonu. Priča je nakon tri godine dospjela u medije i podigla veliku prašinu.

Pogledaj i ovo Bella Hadid ni trepnula nije Ispod prozirnog kombinezona jasno su joj se vidjele grudi, ovaj put ih rukama nije ni pokušala sakriti!

Manekenka Bella Hadid i Viktorijina anđelica Stella Maxwell uhvaćene su u strastvenom poljupcu u Londonu. Sve se zbilo 2015. godine na jednom modnom eventu, a priča je tek sad dospjela u medije. Jedan od očevidaca za britanski The Sun izjavio je da djevojke cijelu večer nisu skidale pogled jedna s druge. "Strastveno su se ljubile i činilo se da doista uživaju u tome", kazao je izvor.

Stella Maxwell, Bella Hadid (FOTO: Instagram) Stella Maxwell, Bella Hadid (FOTO: Instagram)

S obzirom na to da u to doba još nisu bile toliko popularne kao danas, mnogi nisu obraćali pažnju na njih. Djevojke su kasnije medijske stupce punile svojim ljubavnim vezama. Bella Hadid postala je najpoznatiji svjetski top-model, a povezivali su je s nekoliko muškaraca.

S druge strane, Stella nije krila svoju naklonost prema ženama. Od kraja 2015. godine tako uživa u vezi s glumicom Kristen Stewart.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene