Bella Hadid je fotografijom na Instagramu potaknula nagađanja oko toga da ima novog dečka.

Galerija


Čini se da je Bella Hadid (24) na Instagramu suptilno potvrdila da ima novog dečka.

Vezani članci Bella Hadid - 7 Činilo se da nosi običnu crnu haljinu, no onda se okrenula i pokazala svima svoj neobični odabir! Bella Hadid Stalo je sve kada se ona pojavila na crvenom tepihu, ne čudi što su je proglasili najljepšom ženom svijeta

Manekenka koju su znanstvenici zbog gotovo savršenih proporcija lica proglasili najljepšom ženom svijeta objavila je niz svojih fotografija iz Pariza, gdje je otputovala iz Cannesa, a nikome nije promaknulo da na zadnjoj od njih pozira u prisnom muškom zagrljaju.

"Najbolje vrijeme života. Zdrava, zaposlena i voljena", napisala je u opisu što je dodatno potaknulo nagađanja o njezino novoj vezi.

Brzo se doznalo da se radi o umjetničkom direktoru Marcu Kalmanu, s kojim Bellu već neko vrijeme povezuju u stranim medijima.

Daily Mail je još u siječnju objavio video na kojem zajedno ručaju u restoranu, no od tada nijedno od njih nije komentiralo glasine da su u vezi, a čini se da su ih ovom fotkom konačno potvrdili.

Pretpostavlja se da su se upoznali preko sestara Jenner s kojima je Bella jako bliska prijateljica, jer Kalman, koji je dobro poznato ime u glazbenim krugovima, surađuje s ocem Kyliena djeteta, reperom Travisom Scottom.

Inače, Bellina zadnja poznata veza bila je s pjevačem The Weekndom koji se u zadnje vrijeme ne odvaja od Angeline Jolie, no nije poznato jesu li par ili samo dobri prijatelji.

Splićanka koju su nekad zvali čudom od djeteta sada se zbog uske prozirne haljine našla u malim problemima, no uspjela je ostati dama

Nekad omiljenu slatkicu uništile su droga i plastične operacije, teško je ovakvu je gledati kad vidite fotke iz prošlosti