Bella Hadid često objavljuje fotografije na kojima više otkriva nego pokriva dijelove tijela.

Galerija


Jedna od najpoznatijih manekenki na svijetu Bella Hadid (23) dosadu u izolaciji zbog koronavirusa rješava objavljivanjem golišavih fotografija. 

Vezani članci Srećko Sladoljev Antivakser Sladoljev širio objavu u kojoj se propituje je li poznati liječnik preminuo zbog cjepiva: "Ne pamtimo ovakav nemoralan postupak..." Dožupan Nikola Blažević s društvom Gdje je na kraju večerao dožupan? ''Gospođo, hotel ne radi. Ne znamo što je s tom fotografijom, sumnjamo da je montirana''

"Djevojka i njezina omiljena žuta jakna", napisala je kod prve slike na Instagramu i najavila seriju fotografija na tu temu. Bella je pritom imala obučenu tek jaknu i nazirale su joj se gole grudi. 

"Serija fotografija je gotova. Hvala što ste došli", napisala je manekenka kod posljednje fotografije. Njezine objave su naišle na odobravanje muških fanova kojih zasigurno ima puno među njezinih 29.5 milijuna pratitelja na Instagramu. 

"Ti si stvarno božica", "Zašto si tako savršena?", "Samo nastavi s objavljivanjem takvih fotografija", "Hvala što si učinila ovu karantenu malo podnošljivijom", komentirali su obožavatelji. 

Poznati poduzetnik na dirljiv i duhovit način objavio lijepu vijest, brojne čestitke samo se nižu