pršti energijom!

S velikim osmijehom je zasjenila sve kolegice, zaista ne čudi što je na njezin šarm pao i okorjeli zavodnik

Adam Levine i Behati Prinsloo (Foto: Profimedia) Adam Levine i Behati Prinsloo (Foto: Profimedia) Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Adam Levine i Behati Prinsloo (Foto: Profimedia) Behati Prinsloo (Foto: Instagram) Behati Prinsloo (Foto: Instagram) Behati Prinsloo Levine (Foto: Profimedia) Behati Prinsloo Levine (Foto: Profimedia) Behati Prinsloo Levine (Foto: Profimedia) Behati Prinsloo Levine (Foto: Profimedia) Behati Prinsloo i Adam Levine (Foto: Profimedia) Behati Prinsloo i Adam Levine (Foto: Profimedia) Behati Prinsloo Levine (Foto: Profimedia) +3 Behati Prinsloo Levine (Foto: Profimedia) Galerija

Behati Prinsloo nosila je Rihanninu reviju ovoga tjedna u Los Angelesu, a kada se pojavila na crvenom tepihu sve je palo u drugi plan.

Brojne poznate manekenke prošetale su pistom Rihannine revije "Savage x Fenty Vol. 3" ovoga tjedna u Los Angelesu, a među njima je bila i Behati Prinsloo. Uoči samoga showa, Behati se na crvenom tepihu pojavila u jednostavnoj crnoj haljinici s dubokim dekolteom koja je naglasak stavila na njezine duge noge.

Pogledaj i ovo Adam Levine i Anne Vyalitsyna Pravi playboy Volio je fatalne plavuše i baš kad se činilo da nikad neće iznevjeriti onu pravu, mlađahna influencerica uništila je idilu

33-godišnja Prinsloo je ponosno pokazala svoju besprijekornu liniju, a fotografima se smiješila od uha do uha. Kombinaciju je upotpunila cipelama na visoku potpeticu, a odisala je sjajnom energijom.

Behati, koja inače potječe iz Nambije, proslavila se kao anđelica Victoria's Secreta, a i dan danas ima zavidnu liniju. Manekenka je u sretnom braku s glazbenikom Adamom Levineom od 2014. godine, a zajedno imaju dviju kćeri, iako se isprva činilo da im se ne piše sretna zajednička budućnost.

Par se upoznao zahvaljujući njegovoj bivšoj djevojci i njezinoj prijateljici, manekenki Anni Vyalitsyni. Američki su mediji izvještavali da je Adam započeo vezu s Behati dok je još bio s Annom, a navodno je s njom prekinuo preko telefonskog poziva nakon dvije godine i tako joj slomio srce, ali na kraju su ipak ostali dobri prijatelji.

Adam i Behati zajedno su bili samo dva mjeseca te su prekinuli, no ubrzo su shvatili da je to bila velika pogreška i da ne mogu jedno bez drugoga. Zaruke su objavili 2013., a pred oltar su stali godinu kasnije. U braku su dobili kćeri Dusty (4) i Gio (3).

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene