Svidjela im se

Nažalost, promašili su Hrvatsku, ali svidjela im se Crna Gora: Beckhamovi kupuju luksuzni apartman u Budvi?

David Victoria Beckham (Foto: Profimedia) David Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju David Victoria Beckham (Foto: Profimedia) David Victoria Beckham (Foto: Profimedia) David Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Victoria, David Beckham (Foto: Getty Images) David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) David Victoria Beckham (Foto: Instagram) +0 David i Victoria Beckham (Foto: Getty Images) Galerija

Obitelj Beckham ovih nam je dana bliža nego ikad prije.

Obitelj Beckham ovih nam je dana bliža nego ikad prije.

Pogledaj i ovo Obitelj Beckham u Hrvatskoj Ponosan je na nju Beckham je Victoriji 50. rođendan čestitao fotografijama iz Hrvatske, a podijelio je i njihove nikad viđene snimke!

Iako se šuškalo kako su se nekoliko dana odmarali i u Hrvatskoj, što nikada nije službeno potvrđeno, bračni par David i Victoria Beckham posljednjih su dana doista bili u susjednoj Crnoj Gori, koja im se očito jako svidjela.

David Victoria Beckham (Foto: Profimedia) David Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Kako se šuška, dizajnerica i umirovljeni nogometaš planiraju tamo i kupiti luksuznu nekretninu. Radi se o penthausu jednog luksuznog kompleksa u Budvi koji ima oko 200 kvadrata, no vijesti još uvijek nisu službeno potvrđene.

Osim prirodnih ljepota Crne Gore, slavni par oduševila je i činjenica što ih tamo nitko nije prepoznao niti im prilazio na ulici, što se događa prilično rijetko, jer ipak se radi o jednom od najpoznatijih celebrity parova.

Beckhamovima je bilo jako važno da zgrada ima i vlastiti spa-centar, a vjerujemo kako će tu uživati i njihovih četvero djece - sinovi Brooklyn, Romeo i Cruz te kćerkica Harper Seven.

Tko zna, možda će razmisliti i o kupnji nekretnine u Hrvatskoj

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene