Obitelj Beckham ovih nam je dana bliža nego ikad prije.

Galerija


Obitelj Beckham ovih nam je dana bliža nego ikad prije.

Vezani članci David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Prijateljima se hvalio da će ju oženiti i prije nego ju je upoznao: 22 godine kasnije ljubav još cvjeta David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) Uživaju u Crnoj Gori: Victoria se pohvalila Davidovim fotografijama koje ljepši spol ostavljaju bez daha

Iako se šuškalo kako su se nekoliko dana odmarali i u Hrvatskoj, što nikada nije službeno potvrđeno, bračni par David i Victoria Beckham posljednjih su dana doista bili u susjednoj Crnoj Gori, koja im se očito jako svidjela.

David Victoria Beckham (Foto: Profimedia)
David Victoria Beckham (Foto: Profimedia)

Kako se šuška, dizajnerica i umirovljeni nogometaš planiraju tamo i kupiti luksuznu nekretninu. Radi se o penthausu jednog luksuznog kompleksa u Budvi koji ima oko 200 kvadrata, no vijesti još uvijek nisu službeno potvrđene.

Osim prirodnih ljepota Crne Gore, slavni par oduševila je i činjenica što ih tamo nitko nije prepoznao niti im prilazio na ulici, što se događa prilično rijetko, jer ipak se radi o jednom od najpoznatijih celebrity parova.

David Beckham (Foto: Pixsell)
David Beckham (Foto: Pixsell)

Beckhamovima je bilo jako važno da zgrada ima i vlastiti spa-centar, a vjerujemo kako će tu uživati i njihovih četvero djece - sinovi Brooklyn, Romeo i Cruz te kćerkica Harper Seven.

Tko zna, možda će razmisliti i o kupnji nekretnine u Hrvatskoj