Progovorila o svemu

Beckhamova bivša ljubavnica: 'Bila sam mlada i luda'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rebecca Loos vjerojatno će uvijek nositi stigmu žene s kojom je David Beckham prevario Victoriu.

Rebecca Loos gostovala je u intervjuu za Daybreak, te je otkrila sve o svojem današnjem životu, braku, majčinstvu te svojim najvećim greškama. Svjetska javnost zapamtila ju je kao ženu s kojom je David Beckham imao aferu 2004.

Pogledaj i ovo Harper Beckham pogledajte najnovije fotografije! Mala kći Davida Beckhama više nije mala, svi komentiraju da je izrasla u pravu ljepoticu!

Iako Beckham nikada nije potvrdio njihovu vezu, Victoria je sve uzela pod svoju kontrolu, a njihova veza danas izgleda je jača nego ikada prije. Rebecca danas živi u Norveškoj, a u intervju je priznala kako žali što je prodala svoju priču o avanturi s Beckhamom novinama.

'Danas sam majka, i da sam onda znala što danas znam, stvari bi drugačije završile. Bila sam mlada i luda, potpuno budalasta.

>> Beckhamova navodna ljubavnica nakon optužbi - sve ostavila bez daha!

Nisam promislila i danas žalim za tim, moji postupci su utjecali na druge. ne žalim čak što sam pričala o tome, način na koji sam to napravila mogao je biti drugačiji', priznala je.

Rebecca Loss promijenila je svoj život

Danas živi mirnijim životom, no prije nego li se udala za doktora i rodila, pozirala je za nizozemski Playboy, navodno je bila u biseksualnim vezama, ljubovala je s nekim reality zvijezdama, ...

'Majčinstvo i brak su najbolja stvar koje su mi se dogodile, tko bi prije pomislio da će mi se to svidjeti', kaže Rebecca koja priznaje kako svojem suprugu ne bi tako lako oprostila prevaru, piše Daily Mail.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene