Beba Balašević oglasila se nakon nesreće koju je doživjela njezina majka Olivera Balašević.

Galerija


Supruga Đorđa Balaševića, Olivera Balašević, jučer je u Novom Sadu doživjela prometnu nesreću. Kako bi izbjegla automobil koji se polukružno okretao Olivera je skrenula u drugi trak i automobilom se zabila u drvo. Nakon nesreće oglasila se i Balaševićeva kći Beba.

Beba Balašević (FOTO: Facebook)
Beba Balašević (FOTO: Facebook)

Vezani članci Đorđe Balašević (Foto: Pixsell) Đorđe je još uvijek u bolnici: "Telefon zvoni kao blesav i kad zazvoni, malo se štrecnemo" Đorđe Balašević nastupio u Spaladium Areni (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) - 3 Đorđe Balašević doživio infarkt, otkazao koncert u zadnji tren: "Život nekad napravi planove bez nas"

 

"Istina je da je moja majka imala nezgodu. Skrenula je s puta kako bi spasila svoj život. Da to nije učinila poginula bi", izjavila je Beba i demantirala navode pojedinih portala koji su naveli kako je automobilom upravljao službeni vozač obitelji Balašević.

"To nije istina i zaista je van svake pameti da se pišu takve stvari. Nemamo službenog vozača. Automobilom je upravljala moja majka", rekla je Beba za Alo.rs. Materijalna šteta na automobilu je značajna, no srećom Olivera je prošla samo s lakšim ozljedama vrata i koljena.