Oštro i kratko!

Balaševićeva kći brani oca od patera Ike: "Samo s budalama..."

Beba Balašević (FOTO: Facebook) Beba Balašević (FOTO: Facebook) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Ike Mandurić, Đorđe Balašević (FOTO: Pixell) Beba Balašević (FOTO: Facebook) Beba Balašević (FOTO: Facebook) +0 Beba Balašević (FOTO: Facebook) Galerija

Beba Balašević nije se trudila puno smišljati riječi kojima bi odgovorila pateru Ivanu Iki Manduriću.

Beba Balašević odgovorila je na svom Twitteru na komentar patera Ivana Ike Mandurića, koji je njezina oca nazvao "notornim bezveznim bezličnim i prijetvornim prilivodom".

Pogledaj i ovo Bebi Dol (FOTO: Screenshot/YouTube) Riječi je jedva izgovarala Šokantna snimka: Pjevačka zvijezda bivše Jugoslavije sablaznila obožavatelje čudnim ponašanjem u TV emisiji

Da ne troši riječi, Beba je kratko ponovila status koji je svojedobno objavila, a vezano uz svog legendarnog oca. "Zovu me za komentar na hejtersku izjavu nekog popa u Hrvatskoj... Da ne smišljam novi", napisala je Beba i podsjetila na svoj status otprije više od godinu dana.

"Moj ćale nikad nije imao problema s Hrvatima. Ni Bosancima. Ma ni s Makedoncima. Nije ni sa Srbima. Ili Slovencima... Samo s budalama", glasio je taj tvit. Da podsjetimo, Ivan Ike Mandurić osvrnuo se na činjenicu da je Balašević napunio Arenu. "Ljudi se čude kako je notorni bezvezni bezlični i prijetvorni prilivoda Balašević mogao napunit Arenu. Nema tu čuđenja. Mi smo još uvijek onaj narod koji je sposoban dva puta izabrati Mesića za predsjednika. A načelo je isto: 'On je zabavan!'" napisao je Mandurić.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene