Beba Balašević nije se trudila puno smišljati riječi kojima bi odgovorila pateru Ivanu Iki Manduriću.

Galerija


Beba Balašević odgovorila je na svom Twitteru na komentar patera Ivana Ike Mandurića, koji je njezina oca nazvao "notornim bezveznim bezličnim i prijetvornim prilivodom".

Vezani članci Ivan Ike Mandurić, Đorđe Balašević (FOTO: Pixell) Pater Ivan Ike Mandurić opleo po Balaševiću, ali i po vlastitom narodu Bebi Dol (FOTO: Screenshot/YouTube) Na rubu ponora: Slavna pjevačica izbačena iz trošnog stana zbog neplaćanja stanarine

Da ne troši riječi, Beba je kratko ponovila status koji je svojedobno objavila, a vezano uz svog legendarnog oca. "Zovu me za komentar na hejtersku izjavu nekog popa u Hrvatskoj... Da ne smišljam novi", napisala je Beba i podsjetila na svoj status otprije više od godinu dana.

"Moj ćale nikad nije imao problema s Hrvatima. Ni Bosancima. Ma ni s Makedoncima. Nije ni sa Srbima. Ili Slovencima... Samo s budalama", glasio je taj tvit. Da podsjetimo, Ivan Ike Mandurić osvrnuo se na činjenicu da je Balašević napunio Arenu. "Ljudi se čude kako je notorni bezvezni bezlični i prijetvorni prilivoda Balašević mogao napunit Arenu. Nema tu čuđenja. Mi smo još uvijek onaj narod koji je sposoban dva puta izabrati Mesića za predsjednika. A načelo je isto: 'On je zabavan!'" napisao je Mandurić.