Prave trendseterice znaju da je obavezan ljetni klasik majica s porukom kombinirana s jeansom ili ljetnim lepršavim suknjama, a ove sezone poruka se krije u originalnoj ženskoj ljepoti.

Galerija


Inspiriran jedinstvenom ženskom ljepotom, beauty brand NOELLE udružio je snage s omiljenim hrvatskim dizajnerom Robertom Severom i odlučio svoje obožavateljice darivati T-shirtom NOELLE by Robert Sever, koji krasi nezaobilazan print poznatog dizajnera.

Vezani članci Modna revija Roberta Severa (Foto: Luka Stanzl/Pixsell) Modna revija Roberta Severa na BIPA Fashion.hr-u privukla je mnoga poznata lica Valentina Walme (Foto: Luka Stanzl/Pixsell) Ona je najljepša hrvatska plesačica, a sada je pokazala kako istovremeno može biti i čedna i zavodljiva

Ovo je još jedan dokaz da se moda i beauty savršeno nadopunjuju, a inspiracija Robertu Severu, kao u svemu što radi, su i ovog puta žene. Zato ne čudi što ovaj T-shirt krasi lik ženskog lica.

''Svaka žena ima posebno lice, koje odražava njezinu osobnost i baš kroz ovaj dizajn, koji je stvaran akvarel tehnikom, želio sam uhvatiti dvije najbitnije karakteristike žena istovremeno: snagu i senzualnost“, izjavio je povodom ove suradnje dizajner Robert Sever.

U njegovim ljetnim kombinacijama jako često dominira upravo ovaj statement komad, klasični T-shirt, koji je iz sezone u sezonu, nezaobilazan komad ljeta. Bilo da ga kombinirate s jeans suknjama, hlačama ili ljetnim laganim suknjama, nećete proći nezapaženo s majicom koja nosi jedinstvenu poruku. Klasik u ljetnim casual kolekcijama, bijela majica s originalnim printom, savršeno će se uklopiti u svaki outfit.

NOELLE je brand fokusiran na kvalitetu i feel good osjećaj koji želi probuditi kod svih žena.

Dvije mlade i uspješne žene različite kad je u pitanju karakter, izgled i stil koji njeguju, oduševljene su ovom suradnjom, a svoj su NOELLE by Robert Sever T-shirt uklopile u svoje odjevne kombinacije idealne za vruće ljetne dane. Prave trendseterice znaju da je obavezan ljetni klasik majica s porukom kombinirana s jeansom ili ljetnim lepršavim suknjama, a ove sezone poruka se krije u originalnoj ženskoj ljepoti.

Svoju NOELLE by Robert Sever majicu možete dobiti na poklon kupnjom NOELLE proizvoda u vrijednosti od 200 kuna ili u slobodnoj prodaji po cijeni od 49,90 kuna. Majica je dostupna ekskluzivno u BIPA poslovnicama te na NOELLE webu: noellebrush.com/.