Ljepotica!

Pogledajte zašto su lijepu Talijanku prozvali prvim dekolteom Cannesa, bome je našla način da se priča o njoj

Beatrice Vendramin Beatrice Vendramin Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Beatrice Vendramin - 3 Beatrice Vendramin - 1 Beatrice Vendramin - 2 Beatrice Vendramin Beatrice Vendramin - 11 Beatrice Vendramin - 10 Beatrice Vendramin - 9 Beatrice Vendramin - 8 Beatrice Vendramin - 7 Beatrice Vendramin - 6 +10 Beatrice Vendramin - 5 Galerija

Beatrice Vendramin pobrinula se da njezino pojavljivanje na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Cannesu bude itekako zapamćeno.

Za talijanskom glumicom i pjevačicom Beatrice Vendramin okretale su se glave čim je kročila na crveni tepih Filmskog festivala u Cannesu na koji je stigla u seksepilnom i prije svega odvažnom izdanju.

Pogledaj i ovo Izabel Goulart To ne nosi bilo tko Svi su gledali u haljinu umirovljene ljepotice, neobični prorezi s prednje strane pali su u drugi plan kada se okrenula!

21-godišnja Beatrice obukla je glamuroznu haljinu s dubokim dekolteom do pupka, a okupljenim je fotoreporterima pozirala u zavodljivim pozama i dala im tako dodatno materijala.

Mlada Talijanka proslavila se ulogom Emme Ferrari u sitcomu "Alex&Co" koji se prikazuje na Disney Channelu, a u svijetu showbussinesa je od malih nogu, a 2016. godine snimila je prvi film "Come divenatre grandi", pojavila se u uspješnoj talijanskoj seriji "Non dirlo al mio capo", a uspješno se bavi i pjevanjem.

Objavila je svoju autobiografiju pod nazivom "Feet on the ground, head in the sky", a bila je i zaštitno lice mnogih modnih kampanja i naslovnica modnih časopisa.

O njezinoj popularnosti svjedoči brojka od milijun pratitelja s kojima dijeli trenutke iz privatnog i poslovnog života, a profil joj vrvi provokativnim fotografijama. Uz njih se privatni život ne povezuju nikakvi skandali ni kontroverze, a u sretnoj je vezi s pjevačem Fredom de Palmom.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Pavlović - 1 Milica Pavlović - 2 Milica Pavlović - 3 Milica Pavlović - 4 +8 Milica Pavlović - 5 Zanimljivosti Srpska pjevačica izazvala pravi kaos na maturalnoj večeri, ispunila je obećanje jednom mladiću!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Đina Džinović - 3 Đina Džinović - 2 Đina Džinović - 4 +0 Đina Džinović Celebrity Kći Harisa Džinovića zbog vrućih fotki zvijezda je društvenih mreža: "Ona je lijepa djevojka, nije kao starlete"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene