Radost i ljubav

Ovo niste još čuli: Poslušajte neobjavljenu pjesmu Georgea Michaela

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Na njegovim mrežnim stranicama sestre Georgea Michaela Melanie i Yioda navode da žele "nastaviti" bratovo djelo "dijeleći" njegovu glazbenu baštinu, "baš onako kako bi on sam želio".

Radio BBC 2 u četvrtak je predstavio neobjavljenu pjesmu Georgea Michaela, nešto više od osam mjeseci nakon smrti britanske pop-zvijezde, a njegov producent kazao je da je na singlu radio s podijeljenim osjećajima, sa suzama, ali i radošću i ljubavi.

Pogledaj i ovo George Michael (Foto: Instagram) prošlo je pet godina Bio je poznat po bezvremenskom božićnom hitu, a fanove diljem svijeta šokirala je njegova smrt upravo na sam Božić

Naslov "Fantasy", remix iz 80-ih godina, objavljen je u emisiji Chris Evans Breakfast u 10 sati po srednjoeuropskom vremenu.

Producent Nile Rodgers napisao je na Twitteru da je na novom singlu radio s "podijeljenim" osjećajima, sa "suzama, nesigurnošću, radošću & LJUBAVI".

Pravim imenom Georgios Kyriacos Panayiotou, pjevač George Michael umro je 25. prosinca 2016. u dobi od 53 godine od kardiomiopatije s miokarditisom.

Pokopan je tek krajem ožujka u uskome krugu na sjeveru Londona nakon niza tjedana istrage koja je pokazala da je umro prirodnom smrću.

Na njegovim mrežnim stranicama Michaelove dvije sestre Melanie i Yioda navode da žele "nastaviti" bratovo djelo "dijeleći" njegovu glazbenu baštinu, "baš onako kako bi on sam želio".

S više od 100 milijuna prodanih nosača zvuka Michael je zadnjih godina živio povučeno i pripremao album te autobiografski dokumentarni film. (Hina)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene