Male tajne Baywatcha

VIDEO Nakon 25 godina i dalje je jaaaako seksi!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jedan crveni bikini promijenio je tijek povijesti u televiziji.

Prošlo je 25 godina od legendarnog crvenog bikinija koji je obilježio Baywatch! Ta TV serija obilježila je 90-te. Tada je jednodijelni crveni badić bio je ono što svaka žena želi nositi, nakon što je isti komad proslavio Pamelu Anderson.

Pogledaj i ovo Pamela Anderson Gotovo da i nema bore Plavokosa bomba iz hit-serije oduševila izgledom u šestom desetljeću, a ne odriče se ni bujnih dekoltea!

Nekad utjelovljenje seksepila, danas kućanica s viškom kilograma!

Bio je to savršeni bikini koji je sjajno stajao ženama – noge izgledaju dulje, grudi bujnije, a stražnjica i leđa izgledaju u savršenom skladu zaobljenosti. Osim Pamele, u centru pažnje bile su i glumice Carmen Electra, Alexandra Paul i Yasmin Bleeth, a mala tajna crvenog kupaćeg kostima jest ta da se svaki prilagođavao tijelima poznatih ljepotica. Tako je Pamela imala dublji dekolte, dok bi neka druga glumica imala naglašenije noge ili stražnjicu.

'Ljudi su kritizirali da je Baywatch isprazan show, no mi nikada nismo rekli da je to ozbiljna emisija. Mi smo bili zabavna serija i svi su nekako bili šokirani time. Mislim da smo postigli mnogo u oslobađanju žena i da one mogu nositi jednodijelni badić i biti seksi. Za mene je to, kulturološki gledano, jako velik napredak', poručila jeglumica Alexandra Paul, piše Yahoo.

Koja god bila uloga crvenog badića, on je i dalje jednako seksi!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene