Princeza Diana u intervjuu 1995. godine otkrila je kako se borila s bulimijom, a rekla je i da je bolest iza nje. Njezin batler sada tvrdi drugačije.

Galerija


Bivši batler princeze Diane Paul Burrell otkrio je kako tragično preminula članica britanske kraljevske obitelji nikada nije pobijedila bulimiju. Pokojna princeza dugo se godina borila s poremećajem prehrane, no rijetki su znali detalje o tome.

Vezani članci princ william Princ William želi otkriti istinu o intervjuu princeze Diane koji je prije 25 godina šokirao svijet Princeza Diana Princeza Diana na poseban je način iznenadila Charlesa, ali dok su svi bili oduševljeni, njemu se to nije svidjelo

Diana je priznala kako je imala probleme zbog bulimije, no Burrell ističe kako je nikada nije preboljela, već je bolest bila s njom sve do njezine smrti. "Bulimija je i dalje bila tu sve do posljednjeg trenutka. Ta bolest je bila njezina kontrola i njezin način da ima uopće šansu kontrolirati nešto u svom životu. Njezin životni cilj bio je da nikada ne izgubi dostojanstvo i da nikada ne skrene s puta zbog svojih sinova", ispričao je njezin bivši batler.

Lady Di je tek 1995. godine u intervjuu s Martinom Bashirom priznala kroz što je prolazila. Istaknula je kako je bulimija bila rezultat njezina nezadovoljstva brakom s princom Charlesom. "Dugo, dugo godina sam se borila s bulimijom, ali sada sam slobodna", rekla je Diana u tom intervjuu te je dodala kako je vapila za pomoći, ali na potpuno pogrešan način.

Diana je svojim priznanjem pokazala i kako je zaista bila princeza naroda. Javnosti je dala do znanja da nije imuna ni na takve bolesti, a ljudi su je zbog njezina pristupa obožavali.

Četvrta sezona serije "Kruna", koja je počela u nedjelju, prikazuje i Dianinu borbu s bulimijom. Iako mnogi kritičari tvrde kako je većina scena izmišljena, drugi pak tvrde da je Diana zaista imala probleme do samoga kraja.

Ronaldova Georgina treći rođendan njihove kćeri obilježila objavom nikad viđenih fotografija iz rodilišta