Kad je bal nek je bal! Meghan Markle odabrala je vjenčanicu za veliki dan, a njezina cijena poprilično je paprena.

Galerija


Još su dva mjeseca ostala do dana kada će Meghan Markle ući u kraljevsku obitelj.

Vezani članci Meghan Markle Meghan se oglasila prvi put nakon napuštanja kraljevske obitelji kako bi ponovno zasjenila Kate? Kate Middleton Kao da nemaju nikakvih briga na svijetu: Kate podržala supruga Williama na njegovoj prvoj velikoj svečanosti

Princu Harryju sudbonosno "da" izreći će u glamuroznom izdanju koje sa sobom nosi poprilične troškove. Meghan će bez sumnje zablistati, a za to će morati izdvojiti 400.000 funti (više od 3 milijuna i 300 tisuća kuna). Većina od tog iznosa odlazi dakako na vjenčanicu, dok je ostatak predviđen za tretmane uljepšavanja buduće mladenke koju smo već imali priliku vidjeti u vjenčanici i to u seriji "Suits" u kojoj je Meghan tumačila lik Rachel Zane.

Meghan Markle (Foto: Profimedia)
Meghan Markle (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Britanski mediji pišu kako je budžet planiran za Meghan udvostručen, a štedjelo se nije ni na ostalim troškovima. Primjerice, izvori bliski mladencima tvrde da će Meghan i Harry za medeni mjesec potrošiti 120.000 funti (nešto manje od milijun kuna). Sve troškove snositi će upravo Meghan.

"Više od 100.000 funti stajat će slavlja nakon vjenčanja, a k tome tu je još i medeni mjesec za koji će Meghan izdvojiti 120.000 funti. To je njezin poklon Harryju", izjavio je izvor za Daily Mail.

Vjenčanje će se održati 19. svibnja u kapelici St. Georgea, a nakon što izmjene zavjete slijedi slavlje na kojem će uzvanici uživati u raznim delicijama, ali i hrvatskim vinima koja su mladenci specijalno naručili od naših vinara.

Meghan Markle (Foto: Profimedia)
Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty/Pixell)