Otkrivena basnoslovna cifra!

Troškovi za svadbu princa i bivše glumice udvostručeni, medeni mjesec plaća Meghan, a najskuplja je vjenčanica

Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Profimedia) Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty) Meghan Markle (FOTO: Getty) - 3 Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty/Pixell) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) +0 Meghan Markle (Foto: Profimedia) Galerija

Kad je bal nek je bal! Meghan Markle odabrala je vjenčanicu za veliki dan, a njezina cijena poprilično je paprena.

Još su dva mjeseca ostala do dana kada će Meghan Markle ući u kraljevsku obitelj.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Raspada se idila? Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

Princu Harryju sudbonosno "da" izreći će u glamuroznom izdanju koje sa sobom nosi poprilične troškove. Meghan će bez sumnje zablistati, a za to će morati izdvojiti 400.000 funti (više od 3 milijuna i 300 tisuća kuna). Većina od tog iznosa odlazi dakako na vjenčanicu, dok je ostatak predviđen za tretmane uljepšavanja buduće mladenke koju smo već imali priliku vidjeti u vjenčanici i to u seriji "Suits" u kojoj je Meghan tumačila lik Rachel Zane.

Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Britanski mediji pišu kako je budžet planiran za Meghan udvostručen, a štedjelo se nije ni na ostalim troškovima. Primjerice, izvori bliski mladencima tvrde da će Meghan i Harry za medeni mjesec potrošiti 120.000 funti (nešto manje od milijun kuna). Sve troškove snositi će upravo Meghan.

"Više od 100.000 funti stajat će slavlja nakon vjenčanja, a k tome tu je još i medeni mjesec za koji će Meghan izdvojiti 120.000 funti. To je njezin poklon Harryju", izjavio je izvor za Daily Mail.

Vjenčanje će se održati 19. svibnja u kapelici St. Georgea, a nakon što izmjene zavjete slijedi slavlje na kojem će uzvanici uživati u raznim delicijama, ali i hrvatskim vinima koja su mladenci specijalno naručili od naših vinara.

Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty/Pixell) Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: Getty/Pixell)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene