Iskreno...

Bare priznao: ''Teške boje' je zapravo pjesma o - ničemu!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Majke za tri tjedna kreću sa snimanjem novog albuma!

'Našli smo jednu kuću gdje ćemo preseliti opremu i krećemo!', rekao je Bare i dodao da materijala ima dovoljno za još pet albuma. Priznao je da pjesme piše stalno i posvuda te da su one tek niz slika i simbola: ''Teške boje', na primjer, je pjesma o ničemu!', rekao je Bare u programu radio Antene. Osim toga, najavljen je i peti po redu Antenapluged na kojem će nastupiti Goran Bare i Majke!

>> A nominacije za Porina imaju...

Pogledaj i ovo Goran Bare "majstor svog zanata" Nova pjesma i spot „momka iz proklete kuće”: Goran Bare & Majke objavili singl "Noćas prelazim rijeku"

Čak nekoliko puta tijekom gostovanja na radio Anteni Bare je govorio o svom djetinjstvu, odrastanju u Vinkovcima i prvim doticajima s rockom. Priznao je kako ne zna niti jednu pjesmu za djecu jer je krenuo slušati rcok već s devet godina.

'Tražio sam sestru da mi donese iz Zagreba bilo što. A kad sam čuo Doorse svidio mi se taj njihov 'mrak'. Sjećam se i prve singlice od Rolling Stonesa. Izgledali su kao vještice. To mi se svidjelo. Znao sam da to želim raditi čitav svoj život. Toliko volim koncerte da bi najradije svirao svaki dan. Sad me već doduše godine stišću. Teče lagano u četrdesetima. Nisam više kao nekad, ali sad mi je žao što sam proćerdao tolike godine na gluposti!', zaključio je Bare i dodao da nikako ne bi htio biti uzor mlađim generacijama: 'Može se neko dijete 'furati' na Bareta i onda otići mojim stopama. To baš ne bi bilo lijepo!'.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene