Barbara Nola ovo ljeto odmara diljem Dalmacije.

Galerija


Glumica Barbara Nola ovo ljeto ima puno ruke posla, no ipak je našla i vremena za malo odmora. Kada smo saznali da ima ''turističku turneju'' nazvali smo je kako bismo provjerili gdje se odmara.

Vezani članci Anja Brkić (Foto: Privatni album) Neshvaćena ljepotica iskustvo bi ponovila, ali joj je krivo zbog jedne stvari: "Nisam dala sve od sebe" Marko Grubnić (Foto: Instagram) Grubnić se oglasio nakon ostanka u showu "Ples sa zvijezdama": "Ja sam borac i ne možete me zaustaviti"

''Ovo je kraći odmor. Na godišnjem sam dva i pol tjedna, a s obitelji putujem po Dalmaciji. Posjećujemo rodbinu i prijatelje, a oni posjećuju i nas'', otkriva nam glumica koja se uskoro vraća u Zagreb kako bi nastavila snimanje serije ''Na granici'' koja će se od jeseni prikazivati na Novoj TV.

''Bili smo na Silbi, u Makarskoj, Podgori… Svako malo smo na drugom mjestu. Družimo se puno, kuhamo, malo vježbam, trčim jer volim sport, ali što se tiče mora nisam baš za ležanje na suncu. Ili sam u hladu ili u moru. Zapravo i ne smijem puno pocrniti jer se moram vratiti na set i biti kakva sam bila. Čuvam nećake, igram se s njima i super mi je'', otkrila nam je Barbara koja će u seriji tumačiti lik Gordane Štiglić, zabavne žene koja se cijele dane uređuje, a supruga i sina tjera na švercanje.

Barbara Nola (FOTO: Privatni album)
Barbara Nola (FOTO: Privatni album)