A nakon mora puno posla

Ljetna turneja domaće glumice: Bježi od sunca, trči unatoč vrućini i svako malo je u drugom gradu

Barbara Nola (FOTO: Privatni album) Barbara Nola (FOTO: Privatni album) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Barbara Nola (FOTO: Privatni album) Barbara Nola (FOTO: Privatni album) +0 Barbara Nola (FOTO: Privatni album) Galerija

Barbara Nola ovo ljeto odmara diljem Dalmacije.

Glumica Barbara Nola ovo ljeto ima puno ruke posla, no ipak je našla i vremena za malo odmora. Kada smo saznali da ima ''turističku turneju'' nazvali smo je kako bismo provjerili gdje se odmara.

Pogledaj i ovo Barbara Nola (Foto: Nova TV) Već joj sve fali Emotivna Barbara Nola nakon zadnje klape serije "Na granici" i oproštaja od svoje uloge: "Kao da ostavljam prijateljicu"

''Ovo je kraći odmor. Na godišnjem sam dva i pol tjedna, a s obitelji putujem po Dalmaciji. Posjećujemo rodbinu i prijatelje, a oni posjećuju i nas'', otkriva nam glumica koja se uskoro vraća u Zagreb kako bi nastavila snimanje serije ''Na granici'' koja će se od jeseni prikazivati na Novoj TV.

''Bili smo na Silbi, u Makarskoj, Podgori… Svako malo smo na drugom mjestu. Družimo se puno, kuhamo, malo vježbam, trčim jer volim sport, ali što se tiče mora nisam baš za ležanje na suncu. Ili sam u hladu ili u moru. Zapravo i ne smijem puno pocrniti jer se moram vratiti na set i biti kakva sam bila. Čuvam nećake, igram se s njima i super mi je'', otkrila nam je Barbara koja će u seriji tumačiti lik Gordane Štiglić, zabavne žene koja se cijele dane uređuje, a supruga i sina tjera na švercanje.

Barbara Nola (FOTO: Privatni album) Barbara Nola (FOTO: Privatni album)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene