Pogledajte fotke

Naša bivša misica za rođendan dobila skupocjeni Porsche! Slavila je u društvu poznatih dama, a pjevao joj je Saša Matić

Barbara Ljiljak Barbara Ljiljak In Magazin 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Barbara Ljiljak +0 Iva Jerković i Barbara Ljiljak (Foto: Instagram) Galerija

Barbara Ljiljak je proslavila rođendan u jedno zagrebačkom restoranu, a za poklon je dobila Porsche koji je bio ukrašen velikom ružičastom plišanom mašnom.

Manekenka i bivša Miss Universe Hrvatske Barbara Ljiljak proslavila je 33. rođendan u jednom zagrebačkom restoranu u društvu bliskih prijateljica.

Pogledaj i ovo Barbara Ljiljak - 1 Opravdala titulu misice Lijepa Splićanka koju uspoređuju s Monicom Bellucci plijenila je poglede na plaži u Dubaiju

Među poznatim uzvanicama su bile Natalija Prica, Iva Šarić i Iva Jerković, a na proslavi je pjevao popularni srpski pjevač Saša Matić.

Pred restoranom u kojem je bila proslava slavljenicu je dočekao i skupocjeni poklon, srebrni Porsche koji je bio ukrašen velikom ružičastom plišanom mašnom, a registracijske tablice bile su sakrivene ispod bijele tkanine.

Uzvanike i skupi poklon snimili su fotoreporteri Pixsella, a fotografije možete vidjeti u galeriji.
Iva Jerković je Barbari čestitala rođendan na Instagramu njihovom zajedničkom fotkom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Iva Jerković (@ivajerkovic)

Barbara je titulom Miss Universe Hrvatske okrunjena 2015. godine, a na natjecanje se prijavila na nagovor prijatelja nakon što je 2012. pobijedila na izboru za Miss Dalmacije. Hrvatsku je trebala predstavljati na svjetskom izboru za Miss Universe u Las Vegasu, na koji ipak nije otišla jer je uoči puta slomila ruku. Organizatori su tada brzo kontaktirali s njezinom prvom pratiljom Almom Fabulić, koja također nije uspjela otići na natjecanje jer je u to vrijeme radila u Aziji, pa je u Las Vegas otputovala druga pratilja s izbora za Miss Universe Hrvatske Mirta Kuštan.

Splićanki su natjecanja ljepote otvorila i vrata u svijet manekenstva, a uspjela je ostvariti karijeru i izvan granica Lijepe Naše. Nosila je revije na Tjednu mode u Milanu, bila je model za satove Hugo Boss, a prije tri godine u Monaku je snimila i kampanju za luksuzni francuski nakit Mesikka.

Svoj posljednji modni angažman odradila je prošle godine kada je snimila naslovnicu srpskog izdanja poznatog modnog časopisa Harper's Bazaar, a na proljeće prošle godina je objavila da se povlači iz svijeta mode.

"Došlo je vrijeme za obiteljski život", otkrila je za časopis Gloria, a priznala je i da ima novog dečka.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Hana, Tonči, Vjekoslava Huljić i Petar Grašo Hana Huljić - 1 +0 Hana Huljić - 2 Celebrity Hana Huljić podijelila video u kojem šeće u prozirnoj haljini, za to ima bome i lijep razlog!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Iris Cekuš (Foto: Nova TV) Celebrity Jedan od najseksi muškaraca svijeta ljubi prekrasnu Hrvaticu i priznaje da u braku ima malo ljubomore: "Pa jeste li vi vidjeli moju suprugu?!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene